Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 4, 2022

Υπόθεση Novartis: Ένα τεράστιο σκάνδαλο που εξελίσσεται σε «ταφόπλακα» της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Εικόνα
Βούλευμα Ειδικού Δικαστηρίου: Νίκη για την ερευνητική δημοσιογραφία η απαλλαγή των Κώστα Βαξεβάνη, Γιάννας Παπαδάκου, Αλέξανδρου Τάρκα και Ιωάννη Φιλιππάκη - Αμετάκλητη πλέον η αναγνώριση της ύπαρξης του σκανδάλου Novartis. ΓΡΑΦΕΙ Η  ΜΑΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑ   «Δεν έχω πολλά να πω περί Δημοκρατίας με αυτούς οι οποίοι στοχοποίησαν συστηματικά 10 κορυφαία πολιτικά πρόσωπα. Όχι για το μεγαλύτερο σκάνδαλο, όπως έλεγε ο διαβόητος Ρασπούτιν της εποχής υπουργός σας, αλλά για  την αθλιέστερη σκευωρία με το όνομα Novartis . Μια σκευωρία που κατέρρευσε με πάταγο και οι πρωταγωνιστές της βρίσκονται σήμερα στα χέρια της Δικαιοσύνης. Ένας στο Ειδικό Δικαστήριο και άλλοι κατηγορούμενοι. Όχι για την άποψή τους, αλλά γιατί  δημοσίευσαν ψεύτικα στοιχεία για να στήσουν ψεύτικες κατηγορίες.  Γι' αυτό καλούνται ως ύποπτοι.  Αυτό δεν λέγεται δημοσιογραφία, λέγεται συμμορία.  Δεν λέγεται Ελευθεροτυπία αλλά ελευθεροδολοφονία. Με αυτόν τον υπόκοσμο είστε αγκαλιά».

Καλό ταξίδι Ντίνα Κώνστα

Εικόνα
  Σε ηλικία 83 ετών άφησε την τελευταία πνοή της η αγαπημένη ηθοποιός Ντίνα Κώνστα, ενώ την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στα social media.

ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ…

Εικόνα
  Διανύουμε διήμερο που σύμφωνα με την πολιτική προστασία η πρόβλεψη κινδύνου πυρκαγιάς στις Κυκλάδες είναι υψηλός. Την ίδια στιγμή μήνα Ιούλιο, και όλα τα αλσύλλια της Πάρου είναι ακαθάριστα. Αν συμβεί αυτό που απευχόμαστε ο φταίχτης για τη Δημοτική Αρχή δεν θα είναι η δική της αδυναμία αλλά οι κακές καιρικές συνθήκες, ιδιαίτερα σε μια περίοδο που οι δυνατότητες πυρόσβεσης στη χώρα μας λόγω της κυβερνητικής πολιτικής είναι πιο πίσω από κάθε άλλη φορά. Πάρος 2-7-22