Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 28, 2022

Τα "κακά" παιδιά των Εξαρχείων !

Εικόνα
Απεβίωσαν νωρίς, αλλά επιβίωσαν δια παντός με το στίγμα τους ανεξίτηλο. Παύλος Σιδηρόπουλος, Νικόλας Άσιμος, Κατερίνα Γώγου.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί υπέρ των δικαιωμάτων του Μιχαηλίδη

Εικόνα
 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Εικόνα
Η προσφορά τους στον εντοπισμό των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το νησί είναι πολύτιμη. Πολλά από αυτά θα παρέμεναν άγνωστα, εάν η ευαισθησία τους και η αγάπη τους για τον τόπο δεν τα εντόπιζε και δεν τα ανέβαζε στο διαδίκτυο. Εάν είχαμε δημοτική αρχή με την ανάλογη ευαισθησία, θα αντιμετωπίζονταν όλα άμεσα. Όμως η φωνή τους απευθύνεται σε ώτα μη ακουόντων μέσα σε μια δημοτική αρχή που έχει πνιγεί από το πλήθος των προβλημάτων, πολλά από τα οποία είναι δικά της δημιουργήματα. Τις περισσότερες φορές εισπράττεται αδιαφορία, ειρωνεία έως και χλεύη. Κάποιες φορές μάλιστα, από ψεύτικα προφίλ. Το διαδίκτυο μπορεί πολύ εύκολα να είναι καφενείο απλής εκτόνωσης.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΞΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΒΙΑ

Εικόνα
Τα κινήματα, η Αριστερά και τα καθήκοντά τους απέναντι στη βία κατά γυναικών/θηλυκοτήτων και τις γυναικοκτονίες Γράφει η Κική Σταματόγιαννη [Το κείμενο είναι σε μεγάλο βαθμό στηριγμένο στην εισήγηση της αρθρογράφου και συντάκτριας της εφημερίδας «Η Κόκκινη» στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την 1η Ιούλη 2022 με τίτλο «Από την ενδοοικογενειακή Βία στη Γυναικοκτονία» από το Δίκτυο Γυναικών Συγγραφέων ‘Η Φωνή της’ στο πλαίσιο του 23ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Απολογισμός πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής για το έτος 2021.

Εικόνα
Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018 και του άρθρου 217 του Ν.3463/2006 «Κύρωση του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων», σας προσκαλούμε σε ειδική δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την ΠΕΜΠΤΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022 και ώρα 19.30΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης: ΘΕΜΑ 1ο: Απολογισμός πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής για το έτος 2021.

Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Γ. Μιχαηλίδη, ραγδαία επιδείνωση της υγείας του

Εικόνα
Ακόμα μία άρνηση του Δικαστικού Συμβουλίου στο δίκαιο αίτημα του αναρχικού κρατούμενου να αποφυλακιστεί, ενώ η ζωή του βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο, σύμφωνα με την τελευταία ιατρική γνωμάτευση

Δίκαια τιμωρήθηκε με αποκλεισμό ο Ολυμπιακός

Εικόνα
Του Νίκου Καραμάνου Όταν βλέπεις μια ομάδα με ποιοτικούς παίκτες (συγκριτικά με αυτούς της Μακάμπι, όχι της Λίβερπουλ) και δεν μπορεί να αλλάξει πάνω από 3 πάσες χωρίς η τρίτη να είναι 50 μέτρων στον πρώτο αγώνα, περιμένεις πως αυτό κάπως θα διορθωθεί στο δεύτερο παιχνίδι. Κι όμως. Ξαναβλέπεις ακριβώς το ίδιο έργο και στο δεύτερο. Μόλις ο Ολυμπιακός πιεζόταν λίγο, άρχιζε τις πενηντάρες πάσες στο γάμο του Καραγκιόζη. Συγγνώμη, αλλά αυτό είναι ευθύνη του προπονητή 100%. Και δεν μιλάμε για μια ομάδα που άλλαξε ριζικά το ρόστερ της όπως ας πούμε ο Αρης. Μιλάμε για παίκτες που είναι αρκετό καιρό στον Πειραιά και αν μη τι άλλο θα πρεπε να έχουν καλύτερη επικοινωνία και συνοχή στο παιχνίδι τους. Αυτό που έπαιξε ο Ολυμπιακός με τη Μακάμπι δεν ήταν ποδόσφαιρο και δίκαια τιμωρήθηκε με αποκλεισμό.

Ο «δολοφόνος με το πριόνι» τιμώμενο πρόσωπο στην Αθήνα

Εικόνα
  Μπίζνες και γεωπολιτική της κυβέρνησης με τον αδίστακτο Σαλμάν της Σαουδικής Αραβίας