Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αυγούστου 30, 2022

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΠΙΤΣΟΜΠΑΡΟ ή ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ;

Εικόνα
Η διαχείριση του αναψυκτήριου του Περιβαλλοντικού Πάρκου έχει δοθεί σε εταιρία (ΔΙΩΝΗ ΑΕ) με 12ετη σύμβαση. Τα προβλήματα που έχουν αναδειχθεί από τη λειτουργία του αναψυκτήριου φέτος είναι πολλά με αποτέλεσμα να αμαυρώνεται η εικόνα του Πάρκου, να καταστρατηγούνται βασικές καταστατικές του αρχές, να απογοητεύονται οι άνθρωποι που για χρόνια αποτελούν το εθελοντικό του στήριγμα και να δημιουργείται αρνητική εικόνα στους «εραστές» της περιοχής. Αυτός είναι και ο λόγος που φέραμε το θέμα στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο.

Μικρο-συνέντευξη #1

Εικόνα
Δημοσιεύουμε το πρώτο σχόλιο συμπατριώτη μας.Δεν γνωστοποιούμε το όνομά του σεβόμενοι την επιθυμία του. Ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους να μη θέλει να γίνει γνωστό το όνομά του. Δηλώνουμε πάντως ότι το σχόλιο δεν είναι κατασκευασμένο, όπως κάποιοι θα επιχειρήσουν να πουν. Μας ενδιαφέρει η ουσία των σχολίων, που ελπίζουμε να είναι πολλά, καταγράφοντας πραγματικότητες και καταστάσεις που δεν έχουν πέσει στη δική μας αντίληψη. Καλή αρχή δημότες της Πάρου. Μας μίλησε ο Γ.Κ., επιχειρηματίας στον Ξενοδοχειακό Κλάδο.

Επιστολή με Θέμα: Παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού – παραλίας

Εικόνα
Παροικία, Πάρος 28/8/2022 Προς Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη. Κοινοποίηση Βουλευτές Νομού Κυκλάδων ΜΜΕ Πάρου Θέμα: Παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού – παραλίας Κύριε Υπουργέ