Μικρο-συνέντευξη #1

Δημοσιεύουμε το πρώτο σχόλιο συμπατριώτη μας.Δεν γνωστοποιούμε το όνομά του σεβόμενοι την επιθυμία του. Ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους να μη θέλει να γίνει γνωστό το όνομά του. Δηλώνουμε πάντως ότι το σχόλιο δεν είναι κατασκευασμένο, όπως κάποιοι θα επιχειρήσουν να πουν. Μας ενδιαφέρει η ουσία των σχολίων, που ελπίζουμε να είναι πολλά, καταγράφοντας πραγματικότητες και καταστάσεις που δεν έχουν πέσει στη δική μας αντίληψη.

Καλή αρχή δημότες της Πάρου.

Μας μίλησε ο Γ.Κ., επιχειρηματίας στον Ξενοδοχειακό Κλάδο.

Είμαστε μετά την μέση της Τουριστικής Περιόδου 2022.

1. Είστε ικανοποιημένος με την κίνηση στην επιχείρησή σας;
-Κίνηση υπάρχει και μεγάλη, αλλά οι περισσότερες κρατήσεις έχουν γίνει τέλη 2021, αρχές του 2022 σε τιμές που ίσχυαν τότε. Η έκρηξη του πληθωρισμού και των λειτουργικών εξόδων στο τριπλάσιο, σχεδόν εξανεμίζει το όποιο κέρδος. Η κίνηση, όσο μεγάλη κι αν είναι, δεν δίνει λύση. Στον πελάτη μπορείς να μετακυλίσεις μικροαυξήσεις, που δεν αντισταθμίζουν πολλά πράγματα.

2.Είστε γενικά ικανοποιημένοι με την λειτουργική κατάσταση (καθημερινότητα, υπηρεσίες, κυκλοφοριακό κλπ) της Πόλης σας;
-Ο Δήμος είναι απών από παντού: στις αυθαιρεσίες στην κατάληψη κοινόχρηστων χώρων, στην ασυδοσία και στις παρανομίες. Στις παραλίες γίνεται τυπικός έλεγχος τώρα, στο τέλος της τουριστικής περιόδου, για τα μάτια του κόσμου. Τεράστιο το πρόβλημα της καθαριότητας, ιδίως μετά τις υψηλές θερμοκρασίες του Αυγούστου: Όλα τα σημεία συγκέντρωσης απορριμμάτων βρωμάνε από απόσταση πλέον. Απορώ τι κάνουν οι επαγγελματίες της εστίασης. Δεν διαμαρτύρονται; Η Αστυνόμευση είναι ένα τεράστιο μηδέν με τους κατοίκους να αντιμετωπίζονται σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας.
Ζούμε στο έλεος της ανυπαρξίας τους, σε πλήρη αναρχία.

3. Θεωρείτε ότι η Δημοτική αρχή αφουγκράζεται τα προβλήματα των Δημοτών και δίνει λύσεις;
-Κανένα και σε τίποτα! Ο κάθε ένας λειτουργεί αυτόνομα, κάνοντας ό,τι θέλει. Τρανό παράδειγμα τα ενοικιαζόμενα (αυτοκίνητα). Δεν είμαστε Μύκονος να έχουμε χώρο στο Λιμάνι για παράταξη των πάντων! Δεν είναι δυνατόν να λειτουργούν τόσες επιχειρήσεις στο ίδιο σημείο εισόδου στο Νησί, με αποτέλεσμα την ανεξέλεγκτη κατάσταση που ζούμε όλοι.

4. Κατά την γνώμη σας, πείτε μας τρία θέματα που θεωρείτε ότι χρειάζονται άμεση βελτίωση.
-Υγεία. Είναι να μη σου τύχει.
-Καθαριότητα. Η βρώμα των απορριμμάτων είναι παντού!
-Κυκλοφοριακό.

Σας ευχαριστούμε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τη Μεγάλη Παραίτηση στη γενικευμένη δυσφορία

Αρχεία δεδομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Για να μην πούμε το νερό - νεράκι

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: ”ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ”

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου