Ελάχιστη η προετοιμασία της Πάρου για την προσεχή τουριστική περίοδο

Σε δυο μήνες περίπου ξεκινούν οι διακοπές του Πάσχα.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα δεχθούμε επισκέπτες και το ερώτημα είναι, εάν θα είμαστε έτοιμοι.

Είδε κάποιος, έστω και την ελάχιστη προετοιμασία της Πάρου για την προσεχή τουριστική περίοδο; Και δεν αναφερόμαστε στους επαγγελματίες του τουρισμού, αλλά στη δημοτική αρχή.

Προφανώς θα έχουμε μια από τα ίδια, ίσως και χειρότερα, αφού λόγω των δημοτικών εκλογών προβλέπεται να υπάρξει μεγαλύτερη ασυδοσία.

Το κυκλοφοριακό θα μας ταλαιπωρήσει και πάλι, αφού εδώ και 8 χρόνια δεν έγινε κάτι το ουσιαστικό. Τα παρκινγκ θα παραμείνουν ανοργάνωτα, η καθαριότητα θα συνεχίσει να είναι προβληματική και οι δημοτικές τουαλέτες θα είναι τριτοκοσμικές.

Και όταν σε αυτά που συνθέτουν την καθημερινότητα, υπάρχει αδυναμία, υστέρηση ή και ανικανότητα, τι να πούμε για τα πιο δύσκολα;

Γιατί δεν έχουμε την απαίτηση από καμιά δημοτική αρχή να δώσει οριστική και μόνιμη λύση στο κυκλοφοριακό. Από δική μας διαχρονική αδράνεια το αφήσαμε να εξελιχθεί, έτσι όπως εξελίχθηκε. Στοιχειώδης όμως τάξη θα μπορούσε να υπάρξει στον περιφερειακό της Παροικιάς ή στο αναρχούμενο λιμάνι.

Αντί γι΄αυτά για τα οποία εκλέγεται η κάθε δημοτική αρχή, η παρούσα προτιμά να τρέχει για την επανεκλογή της, μοιράζοντας υποσχέσεις, και με επικοινωνιακή δραστηριότητα χωρίς περιεχόμενο επί της ουσίας.

Κατά τα άλλα η Πάρος μπορεί περιμένει με τα προβλήματα να διογκώνονται και να καθίστανται δυσεπίλυτα στον μέλλοντα χρόνο.

Με νταούλια, χορούς και τραγούδια το μόνο που εξασφαλίζουμε είναι την εφήμερη ζωή του τζίτζικα. Αυτό έχουν αρχίσει να τον αντιλαμβάνονται οι πολλοί, με εξαίρεση τη δημοτική αρχή.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τη Μεγάλη Παραίτηση στη γενικευμένη δυσφορία

Αρχεία δεδομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Για να μην πούμε το νερό - νεράκι

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: ”ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ”

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου