Ο Άγγελος Τσιγώνιας (ΝΤΑΡΑΣ), υποψήφιος με τον Κώστα Μπιζά

Την υποψηφιότητα του Άγγελου Τσιγώνια, στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη “Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα”.

Ο κ. Τσιγώνιας, στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Αποφάσισα να συμμετάσχω στον Συνδυασμό του Κώστα Μπιζά γιατί τον γνωρίζω από τα μαθητικά μας χρόνια όπου ήμασταν συμμαθητές. Από την αυλή του Γυμνασίου και του Λυκείου Πάρου και όντας πλέον πετυχημένοι στις δουλειές μας, ήρθε η ώρα η γενιά του ’70 της Πάρου να βάλει ένα λιθαράκι για το καλό του νησιού μας. Καθώς διανύουμε δύσκολες εποχές, οφείλουμε να πράξουμε τώρα για εμάς, τα παιδιά μας και για όλους όσους αγαπούν την Πάρο».

Βιογραφικό

Ο Άγγελος Τσιγώνιας (ΝΤΑΡΑΣ) γεννήθηκε στη Μάρπησσα το 1970 και είναι παντρεμένος με τέσσερα παιδιά.

Ξεκίνησε ως νέος αγρότης και εργάζονταν επί σειρά ετών ως κρεοπώλης στην επιχείρηση του πατέρα του Νίκου στη Μάρπησσα. Παράλληλα, έχει παρακολουθήσει τον κύκλο εκπαίδευσης Κρεοπωλών και σεμινάρια ξενοδοχειακής- εστιατορικής τέχνης οινοποιείας, μελισσοκομίας, κτηνοτροφίας και management στη γεωργία.

Με την πάροδο των χρόνων, έχει αναπτύξει και άλλες επιχειρηματικές δράσεις και ως ενεργός πολίτης έχει ασχοληθεί συστηματικά με τα κοινά, συμβάλλοντας στο κοινό καλό και στην ανάπτυξη του νησιού. Συγκεκριμένα, διετέλεσε Πρόεδρος και μέλος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μάρπησσας και υπήρξε τακτικό μέλος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πάρου.

Τα τελευταία χρόνια έχει δραστηριοποιηθεί ενεργά στον χώρο του αθλητισμού, και διετέλεσε Πρόεδρος και Μέλος του Αθλητικού Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μάρπησσας Πάρου «ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός». Τέλος, υπήρξε ιδρυτικό μέλος και συνέβαλλε στη δημιουργία της Αθλητικής Ένωσης Πάρου και παραμένει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τη Μεγάλη Παραίτηση στη γενικευμένη δυσφορία

Αρχεία δεδομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Για να μην πούμε το νερό - νεράκι

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: ”ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ”

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου