Η Πάρος είναι μικρός τόπος, αλλά με μεγάλα προβλήματα

Θα το επαναλαμβάνουμε συνεχώς. Η Πάρος είναι μικρός τόπος, αλλά με μεγάλα προβλήματα και είναι πολυτέλεια στις δημοτικές εκλογές να υπάρχουν κομματικοί διαχωρισμοί, όταν σε όλους τους πολιτικούς χώρους υπάρχουν αξιόλογοι συμπολίτες μας που μπορούν να συνεισφέρουν στην επίλυσή τους.

Τα κομματικά ψηφοδέλτια μπορεί να ικανοποιούν φιλοδοξίες και κομματικά συμφέροντα, όμως στερούν τον τόπο μας, από χρήσιμες και ικανές δυνάμεις που αρνούνται να πάρουν μέρος και να παίξουν το πολιτικό παιχνίδι κομμάτων που δεν τους εκφράζουν.

Όταν εμείς υποστηρίζουμε την αναγκαιότητα συγκρότησης ανεξάρτητου ψηφοδελτίου, το πράττουμε γιατί η Πάρος χρειάζεται αυτές τις δυνάμεις, επειδή ξέρουν και μπορούν, αλλά αρνούνται να υποταχτούν σε κομματικές λογικές.

Στις εθνικές εκλογές ο καθένας μας διατηρεί το δικαίωμα να ψηφίζει το κόμμα της προτίμησής του, αλλά στις δημοτικές εκλογές ψηφίζουμε για τον τόπο μας.

Είναι ανεπίτρεπτο να μετατρέπεται ο Δήμος μας σε παράρτημα ενός κόμματος, του όποιου κόμματος ή του όποιου βουλευτή.

Αυτήν την κομματική λογική καλούμαστε να ακυρώσουμε στις δημοτικές εκλογές, γιατί στο κάτω κάτω της γραφής τα προβλήματα είναι κοινά και το ζητούμενο είναι η επίλυσή τους με πρόγραμμα ρεαλιστικό, που μόνο ικανοί και διαθέσιμοι συμπολίτες μας μπορούν να κάνουν πράξη.

Ένα πρόγραμμα κοινής αποδοχής που θα σεβαστεί το φυσικό και δομημένο περιβάλλον του νησιού μας και δεν θα το αφήσει βορά στα αδηφάγα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα που έχουν εισβάλει στο νησί και το κακοποιούν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τη Μεγάλη Παραίτηση στη γενικευμένη δυσφορία

Αρχεία δεδομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Για να μην πούμε το νερό - νεράκι

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: ”ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ”

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου