Ενισχύστε τον κοινό και δίκαιο αγώνα μας για τις ανεμογεννήτριες.

Ο αγώνας μας ενάντια στα παράλογα έργα που σχεδιάζονται για το νησί μας, συνεχίζεται αμείωτος! Η δεύτερη προσφυγή μας στο ΣτΕ στην οποία έχουμε καταθέσει πολύ σοβαρούς πρόσθετους λόγους είχε οριστεί να εκδικαστεί στις 12/10 και πήρε αναβολή για τον Γενάρη. Η αίτηση ακύρωσης εναντίον της ΡΑΕ συζητήθηκε στις 21/10 και έχει οριστεί δικάσιμος στο Εφετείο Αθηνών για τις 16/12. Είναι σημαντικό και θα κατατεθούν και εδώ πρόσθετοι λόγοι μια και στη πορεία του τελευταίου χρόνου (από τότε που έγινε η αρχική κατάθεση της αίτησης) οι εξελίξεις στα θέματα ενέργειας είναι καταιγιστικές και έχουν προκύψει νέα στοιχεία.

Όλα αυτά όμως μεταφράζονται σε χρόνο και χρήμα για τις επιτροπές τους φορείς και τους πολίτες που έχουμε μπει μπροστά σε αυτόν τον αγώνα. Οι επενδυτές τα έχουν όλα με το μέρος τους: χρόνο, χρήμα και την νομοθεσία που προσαρμόζεται συνεχώς στις ανάγκες τους! Ελπίζουν στην κούρασή μας... Αλλά βλέπεις εμείς αγωνιζόμαστε για το νησί μας - για τη ζωή μας και όχι για τα κέρδη μας...

Δεν το βάζουμε κάτω!

Μέχρι τώρα τα έξοδα καλύπτονταν από τα ταμεία των φορέων και από τον Δήμο.

Πρόσφατα μπήκαν στις προσφυγές και πολίτες με δική τους οικονομική επιβάρυνση ενώ είχαμε και μια γενναία χορηγία από ιδιώτη. Όμως η νέα κατάθεση πρόσθετων λόγων δημιουργεί νέα ανάγκη για οικονομική στήριξη.

Καλούμε λοιπόν όλους όσους μπορούν, να συνεισφέρουν! Ο αγώνας αφορά όλους τους κατοίκους του νησιού μόνιμους και μη, όμως μέχρι τώρα πληρώνουν οι σύλλογοι, που λόγω του σκοπού των δράσεων τους, μόνο αυτοί μπορούσαν να συμμετέχουν στις προσφυγές.

Για όποιον θέλει να βοηθήσει σας ενημερώνουμε ότι έχει δημιουργηθεί λογαριασμός μόνο για αυτό το σκοπό από τον πολιτιστικό σύλλογο Αρχίλοχο, που κόβει και τις αποδείξεις. GR1101406250625002101013424

Σαν αιτία γράφετε το όνομά σας και τη λέξη ανεμογεννήτριες, για να σας δώσουμε την απόδειξη

Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, αλλά είμαστε αισιόδοξοι γιατί η ομοψυχία των ανθρώπων του νησιού μας είναι μοναδική! 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τη Μεγάλη Παραίτηση στη γενικευμένη δυσφορία

Αρχεία δεδομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Για να μην πούμε το νερό - νεράκι

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: ”ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ”

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου