Το εγχείρημα δεν είναι εύκολο, αλλά, εάν πετύχει, θα αλλάξουν πολλά στον τόπο μας.

Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει. Δημοκρατία έχουμε και η αντίθετη άποψη δεν διώκεται. Ούτε το φρόνημα. Ευτυχώς. Και ας μην το ξεχνάμε ότι στις δημοκρατίες γίνονται και εκλογές. Και ο λαός εκλέγει αυτούς που επιθυμεί να τον κυβερνήσουν. Μπορεί να είναι δεξιοί, κεντρώοι, κεντροαριστεροί ή κομμουνιστές.

Τα κόμματα εναλλάσσονται στη διακυβέρνηση της χώρας και σε τοπικό επίπεδο οι δημοτικές παρατάξεις στις διοικήσεις των δήμων.

Στο νησί μας ο λαός στηρίζει ή ανέχεται την ίδια δημοτική αρχή το πολύ για δύο θητείες. Εντολή για τρίτη θητεία θα αποτελέσει εξαίρεση του κανόνα.

Ο Μάρκος Κωβαίος φιλοδοξεί να υπερβεί το φράγμα και να πάει για τρίτη θητεία που αυτή τη φορά θα είναι όχι 4ετία, αλλά 5ετία.

Το πιθανότερο κατά τη δική μας εκτίμηση είναι ότι δεν θα τα καταφέρει, αλλά η κάλπη είναι κάλπη. Το είδαμε και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Όπου με μια μεγάλη συσπείρωση επιδιώχτηκε η αλλαγή δημοτικής αρχής και οι εκλογές χάθηκαν από λάθη που έγιναν τα περισσότερα μια εβδομάδα πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Αυτή τη φορά τα ίδια λάθη ή παρεμφερή δεν πρέπει να επαναληφθούν. Η παρούσα δημοτική αρχή, ότι μπόρεσε να προσφέρει στον τόπο, το πρόσφερε. Μπορεί να θέλει, αλλά δεν μπορεί να ανταποκριθεί πλέον στις σύγχρονες ανάγκες του τόπου.

Νέες δυνάμεις ξεκίνησαν προσπάθειες συγκρότησης δημοτικού εκλογικού συνδυασμού απαλλαγμένου από τις παθογένειες του παρελθόντος, που ήδη έχει πλαισιωθεί από σημαντικό αριθμό συμπατριωτών μας με μοναδική φιλοδοξία την προσφορά στο νησί και τους ανθρώπους του.

Το εγχείρημα δεν είναι εύκολο, αλλά, εάν πετύχει, θα αλλάξουν πολλά στον τόπο μας.

Το βέβαιο είναι ότι δεν θα έχουμε αλλαγή διαχειριστή, όπως κάποιοι έσπευσαν να χαρακτηρίσουν την κίνηση και τον επικεφαλής της. Το εγγυώνται, εκτός από τον Κώστα Μπιζά και τα άτομα που συμμετέχουν στην συγκρότηση του ψηφοδελτίου του.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τη Μεγάλη Παραίτηση στη γενικευμένη δυσφορία

Αρχεία δεδομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Για να μην πούμε το νερό - νεράκι

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: ”ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ”

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου