Μια καλημέρα απ' το Δάσκαλο!!!

Ευχαριστήρια (1)

Καλημέρα από την Πάρο! Η εκδήλωση έγινε χτες 11 Μαρτίου κι έχω να ευχαριστήσω όλους που συνέβαλαν. Θα γίνει αυτό σε συνέχειες, έτσι ώστε να λειτουργήσει και η μνήμη μου. Δεν ήθελα από το χρονολόγιό μου να κάνω καμιά ανακοίνωση της πρόσκλησης, καθώς άλλοι είχαν την πρωτοβουλία. Δεν ήθελα επίσης να κάνω και προετοιμασία, αλλά να εξελιχθούν όλα απλά. Είπα χτες ότι ο σκηνοθέτης Αντονιόνι όταν πήρε το Όσκαρ πήγε στη λαμπρή τελετή, έλαβε στα χέρια του το μικρό χρυσό άγαλμα, είπε "ευχαριστώ" και κάθισε στη θέση του!

Υπάρχουν πολλά εντυπωσιακά στη ζωή που δίνουν ουράνια τόξα, ζώνες της Παναγίας, χρησμούς ευφορίας. Ο Νίκος Αρκουλής, ο συγχωριανός Λευκιανός γιατρός, όταν τιμήθηκε στη Νάουσα πριν χρόνια (θήτευσε και ως κοινοτάρχης Λευκών και έπαρχος) είπε ότι δεν νομίζει να έκανε τίποτα που να δικαιολογεί την εκδήλωση τιμής! Ας κρατήσουμε μια σεμνότητα σε δύσκολες ώρες και να μην καβαλούμε το καλάμι. Δεν είμαστε ημίθεοι, δεν είμαστε σταρ και συχνά ο κόσμος που βλέπει σε μας κάτι το αγιοποιεί γιατί το έχει ανάγκη. Ανάγκη πρώτη ένα καλό κλίμα συνοχής και συγγένειας μεταξύ των ανθρώπων. Η κακία και η εμπάθεια είναι σαν τον άοστρο, το γνωστό και φοβερό ζιζάνιο που δεν εξολοθρεύεται εύκολα, διαδίδεται ταχύτατα και άντε μετά να το ξεριζώσεις. Πιο καλά υπερβολή στην καλοσύνη και τη συμπάθεια, παρά υπερβολές στα αρνητικά συναισθήματα.

Μού έκανε εντύπωση ότι η εκδήλωση κράτησε στα χρονικά όρια της αντοχής των φίλων μας. Λιγότερο από δύο ώρες. Εύγε! Εντύπωση καλή η απουσία φλυαρίας. Εναλλάχτηκαν πολλά πρόσωπα και τα χαρήκαμε όλοι, σαν να ήταν μια εκδήλωση μουσικοποιητική. Τέλεια! Είμαστε ικανοί λοιπόν να ξεπερνούμε την μετριότητα.

  • Ευχαριστώ πρώτα πρώτα όσους όσους άφησαν τη βολή τους και ήρθαν! Όλους όσους ανάρτησαν την πρόσκληση κάνοντας δική τους την εκδήλωση.
  • Ευχαριστώ το δήμαρχο Μάρκο Κωβαίο και το δημοτικό συμβούλιο για την πρωτοβουλία αυτή.
  • Ευχαριστώ τον Υρία και το Συμβούλιό του.
  • Ευχαριστώ τους τέσσερις πρωταγωνιστές Λευκιανούς (με αλφαβητική σειρά) Αρκά Αντώνη, γιατρό, που ξεγέννησε και τη Δήμητρα και μάς έδωσε το Γιάννη, τον Απόστολο Παντελαίο, επιχειρηματία και ξεχωριστό άνθρωπο της πολιτιστικής δράσης, τον Φραγκίσκο Περράκη, πτέραρχο εν αποστρατεία και την φιλόλογο Ελένη Αρκουλή -Δρόσου, καθηγήτρια με τολμήματα φαντασίας και φλογερή αγάπη στο έργο της. Ο πέμπτος της ομάδας παρουσίασης ήταν ο διευθυντής του Συνεταιρισμού, φίλος ισόβιος, Αλέξης Γκόκας.
(Συνεχίζω με τα ευχαριστήρια αύριο).

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τη Μεγάλη Παραίτηση στη γενικευμένη δυσφορία

Αρχεία δεδομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Για να μην πούμε το νερό - νεράκι

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: ”ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ”

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου