Το 41% να κοιτάω .. το 41% ...


δυο δεκαετίες μπαινόβγαινα στα νοσοκομεία .. Με τον πατέρα μου, την μάνα μου .. την Μαρία ...

Ζήσαμε αυτή την τσουλήθρα του ΕΣΥ. Το ΕΣΥ που και πριν είκοσι χρόνια είχε θέματα .. αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με τη μαυρίλα των τελευταίων χρόνων.

Μέχρι το 2020, όταν η Μαρία έπεφτε σε κρίση, καλούσαμε ασθενοφόρο και σε μια λογική απόσταση χρόνου ήταν εκεί .. Με έμπειρους νοσηλευτές να κάνουν την πρώτη προσπάθεια ...

Στη συνέχεια φτάσαμε αναμονή 4 και 5 ώρες . Το γυρίσαμε λοιπόν και εμείς - αναγκαστικά στα ιδιωτικά ασθενοφόρα... Τα οποία ήταν εκεί σε 30 λεπτά το πολύ . . ΧΩΡΙΣ όμως νοσηλευτές .. μόνο οδηγούς. Όλοι έκαναν φιλότιμες προσπάθειες αλλά το μόνο που έκαναν ήταν μεταφορά. Και αυτό είναι μια μεγάλη, τεράστια διαφορά του ασθενοφόρου του ΕΣΥ με αυτά των ιδιωτών.

Δεν ήταν ακριβή η μεταφορά και όταν έχει ανάγκη ο άνθρωπός σου τα 50 ή 70 ευρώ - δεν ξέρω πόσο έχει πάει τώρα - δεν τα υπολογίζεις. Αρκεί να βρεθείς γρήγορα κοντά σε γιατρούς ..

Και εκεί μετά το 2020 ήρθε και το τελικό "χτύπημα" .. Πήγαινες στα επείγοντα και ΔΕΝ υπήρχαν γιατροί! Μόνο ειδικευόμενοι! Παιδάκια με άγνοια κινδύνου άλλα πολλές φορές και αντικειμένου... Θα μπορούσα να γράφω ώρες ...

Και πάλι έλεγες άντε να πάμε σε θάλαμο ... και εκεί πίκρα .. Ράντζα, - Αττικό - 8 κρεβάτια σε ένα δωμάτιο για 4 ,και χωρίς τουαλέτα και παμβρώμικο - Τζάνειο ...και αραιά και πού κανένας γιατρός .. παντού νέα παιδιά - με φιλότιμο τα πιο πολλά - αλλά με ελλείψεις - για αυτό είναι και ειδικευόμενοι -.

Ας είναι .. όπως λένε και τα κυβερνητικά στελέχη και διάφοροι Γκρούεζες σε συνοικίες και χωριά ... "Αυτά τα θέματα λύθηκαν πριν λίγες ημέρες με τον λαό να μας επιβραβεύει με 41%".

Μπορεί και νάχουν δίκιο ..

Και να αδικώ τη κυβέρνηση που τις ρίχνω ευθύνες...

Το 41% να κοιτάω .. το 41% ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τη Μεγάλη Παραίτηση στη γενικευμένη δυσφορία

Αρχεία δεδομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Για να μην πούμε το νερό - νεράκι

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: ”ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ”

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου