Η Φλώρα Λουκή, υποψήφια με τον Κώστα Μπιζά

Την υποψηφιότητα της Φλώρας Λουκή στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα".

Η κ. Λουκή, στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει : «Μετά από πολλή σκέψη αποφάσισα να ασχοληθώ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση συμμετέχοντας στον συνδυασμό "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα" με επικεφαλής τον Κώστα Μπιζά γιατί πιστεύω στην εναλλαγή προσώπων, στις νέες ευκαιρίες. Με την εμπειρία μου στους τομείς της εκπαίδευσης και του αθλητισμού, πιστεύω ότι μπορώ να συνεισφέρω και να συμβάλω στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας».

Βιογραφικό

Η Φλώρα Λουκή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νάουσα.

Σπούδασε Μαθηματικά (Μαθηματικό Τμήμα) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στη συνέχεια ολοκλήρωσε τον τομέα Πληροφορικής στο ίδιο πανεπιστήμιο και επέστρεψε στην Πάρο όπου εργάστηκε ως καθηγήτρια και ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην ειδική αγωγή κι αυτή την στιγμή παρακολουθεί μεταπτυχιακές σπουδές στις Επιστήμες Αγωγής στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Από το 2008 ξεκίνησε να εργάζεται στα δημόσια σχολεία της Πάρου ως αναπληρώτρια ενώ το 2021 διορίστηκε ως μόνιμη εκπαιδευτικός με οργανική θέση στο ΓΕ.Λ Πάρου.

Είναι παντρεμένη από το 2005 με τον Μελανίτη Νικόλαο και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Συμμετείχε επί σειρά ετών ως μέλος Δ.Σ. στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων όλων των βαθμίδων και του συλλόγου ΝΑΪΑΣ όπου είναι υπεύθυνη του τμήματος κολύμβησης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τη Μεγάλη Παραίτηση στη γενικευμένη δυσφορία

Αρχεία δεδομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Για να μην πούμε το νερό - νεράκι

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: ”ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ”

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου