Όταν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εζυγίσθη, εμετρήθη και ευρέθη ελλιπής!

Από την Eleni Spanopoulou

Κυρία Katerina Sakellaropoulou
Θέλω και ξέρω να σέβομαι τους θεσμούς. Όχι, όμως όταν η κορυφαία θεσμική λειτουργούς του τόπου μου δεν σέβεται ούτε τον τόπο , ούτε τους ανθρώπους του!Γι αυτό σας γράφω σήμερα….

Από το αδιάγνωστο καλαμάρι με μάνγκο της Αντουανέττας #Κλείτου στην Κηφισιά,
μέχρι το διαγνωσμένο κανελόνι Thermidor με καβούρι & εστραγκόν,της Πρόεδρου Αικατερίνης
στην Πάρο, Δεκαπενταύγουστο
μια ανόητη Κατινιά δρόμος!
Χάθηκε η σούμα με ξυνομυζήθρα,ρεβύθια&γούνα
κυρία ΠτΔ? 

Κρίμα!
Και μην πείτε ( που δεν θα πείτε) οτι η λιτανεία της Πάνσεπτης εικόνας της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής ,στην Παροικία που «έκοψε δρόμο»φέτος ,(ίσως και εν άγνοια σας) συντομεύοντας (!) την καθιερωμένη διαδρομή και το φαγητό στο Παριανό κάλεσμα δεν ήλθαν σε γνώση των υπηρεσιών ΠΔ , μια εβδομάδα πριν ! Γιατί κάποιοι έχουμε συνεργαστεί με τέσσερις Προεδρίες και Προέδρους Δημοκρατίας και ξέρουμε το Πρωτόκολλο απ έξω κι ανακατωτά!

Αγνόησα τη στάση σας στο θέμα Λιγνάδη, στις φωτιές , στον Εβρο , τις υπογραφές σας σε θέματα πολιτικά στα οποία δεν μπορείτε , δεν αντέχετε ή και δεν θέλετε να αντισταθείτε και να υψώσετε ανάστημα.

Αυτή η ξιπασιά του Δεκαπενταύγουστου , όμως , δεν τρώγεται, ωμή, ούτε με Tartar λαυράκι, ούτε ψητή σαν χταποδάκι στα κάρβουνα με σούμα Παριανή.
Αμάσητη , τέτοια ευθεία προσβολή στο όμορφο νησί μας δεν θα την άφηνα.
Λιτανεία à la carte και Μενού σε nouvelle cuisine Grecque δεν καταπίνεται εύκολα.

Είναι φανερό πια , πως είστε μια Αρχηγός Κράτους χωρίς λαό… Συνεχίστε να τον προσπερνάτε, να αγνοείτε. το κοινό περί Δικαίου αίσθημα και τη βαθιά ευλάβεια (εδώ) των Παριανών για τα Ιερά Σύμβολα και θα σας αγνοήσει με τη σειρά της η Ιστορία…. 

Κρίμα!
Θα κάνατε τη διαφορά και ως γυναίκα Πρόεδρος , αν αντί για τα…συνήθη τραπεζώματα ζητούσατε να δείτε τους γέροντες του νησιού στο γηροκομείο Πάρου και μοιραζόσασταν ένα γιορτινό , πλην ταπεινό γεύμα μαζί τους!

Βοήθεια σας και Μεγάλη η Χάρη της , ευχόμαστε αυτη τη μέρα στο νησί και σ όλη την Ελλάδα, που αγκομαχάει στη σκληρή καθημερινότητα.

Μικρή η χάρη σας κυρία Πρόεδρε …

Δυστυχώς !

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τη Μεγάλη Παραίτηση στη γενικευμένη δυσφορία

Αρχεία δεδομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Για να μην πούμε το νερό - νεράκι

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: ”ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ”

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου