Το τρομερό ντιζάιν

Αυτό το τεράστιο αποσυναρμολογημένο #τζένγκα βρίσκεται στη #Σιγκαπούρη κι είναι ένα σύμπλεγμα κτιρίων που λέγεται "The Interlace"! Έχει ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 διαμερίσματα!

Μάλιστα το 2015 απέσπασε τον τίτλου του "Κτιρίου της Χρονιάς" για το τρομερό του ντιζάιν και τη δυνατότητά του να στεγάσει πολλούς ανθρώπους σε ένα φουλ πυκνοκατοικημένο κράτος (όπως είναι η Σιγκαπούρη)!

Το κτίριο αυτό ολοκληρώθηκε το 2013 σε μόλις 6 χρόνια, έχει συνολική επιφάνεια γύρω στα 17 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα, έχει 25 ορόφους και ξεπερνάει σε ύψος τα 88 μέτρα!

Είναι γεμάτο με πισίνες, κήπους, γυμναστήρια και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς και έχει πολλές δυνατότητες αξιοποίησης της ενέργειας του ηλίου αλλά και του ανέμου ώστε είναι όσο το δυνατόν αυτόνομο ενεργειακά και όσο πιο φιλικό προς το περιβάλλον γίνεται!

Επίσης, αν είστε γίγαντας μπορείτε να παίξετε Jenga με τις πολυκατοικίες του συμπλέγματος!

Να πούμε όμως και 3 λογάκια τσάκα-τσάκα για τη Σιγκαπούρη όμως εεε

Η #Σιγκαπούρη είναι ένα κράτος της νοτιοανατολικής Ασίας που παρόλο που είναι όλο κι όλο σαν την #Κεφαλονιά σε έκταση ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΕΝΤΕΜΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ!!!!

Το όνομα «Σινγκαπόρα» σημαίνει «Πόλη των λιονταριών», από τις μαλαισιανές λέξεις «σίγκα» (λιοντάρι) και «πόρα» (πόλη). Βέβαια, δεν είχε ποτέ λιοντάρια!!! (κάτι σαν το ψαρονέφρι που δεν είναι ψάρι)

Αν είσαι σε ασανσέρ στη Σιγκαπούρη, προς θεού, ΜΗΝ ΚΑΤΟΥΡΗΘΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ. Οι πόρτες θα κλειδώσουν δια νόμου και θα μείνεις εκεί στη λιμνούλα μέχρι να έρθει η αστυνομία να σε μπουζουριάσει. Επίσης μη τολμήσεις να MHN τραβήξεις το καζανάκι στη τουαλέτα, είναι ποινικό αδίκημα.

Εικόνα από @cityscape_discovery (instagram)


 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τη Μεγάλη Παραίτηση στη γενικευμένη δυσφορία

Αρχεία δεδομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Για να μην πούμε το νερό - νεράκι

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: ”ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ”

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου