ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΟΣΜΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ

Τα όσα αποκαλύφτηκαν από ένα τυχαίο συμβάν στο καταφύγιο τουριστικών σκαφών της Νάουσας πρέπει να προβληματίσουν πολύ σοβαρά όλους μας.

Το 64 θέσεων ελλιμενισμού τουριστικό καταφύγιο λειτουργεί χωρίς άδεια και κανονισμό λειτουργίας εδώ και χρόνια με τιμοκατάλογο ελλιμενισμού που έχει καθοριστεί αυθαίρετα και με εισπραττόμενα χρήματα κατά τρόπο παράτυπο.

Στο μεταξύ τα pillars ύδρευσης και ηλεκτρισμού έχουν καταστραφεί, επειδή σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου, δεν μπορεί να συνταχθεί μελέτη αντικατάστασης ή επισκευής τους, επειδή το τουριστικό καταφύγιο στερείται αδείας λειτουργίας.

Για όσα απαράδεκτα και προσβλητικά υφίσταται ο τουρισμός της Πάρου, πολιτικές ευθύνες έχει ο Δήμαρχος, ο οποίος αν και διοικεί το νησί επί δύο συνεχόμενες θητείες δεν φρόντισε να νομιμοποιήσει ένα το τόσο σημαντικό έργο.

Επειδή το κομβικό πρόβλημα είναι η μη έκδοση άδειας λειτουργίας, καλούμε τη δημοτική αρχή να προχωρήσει άμεσα σε ενέργειες έκδοσης της σχετικής άδειας καθώς και του κανονισμού λειτουργίας του τουριστικού καταφυγίου, πριν λήξει η προθεσμία που ορίζει ο νόμος.

Καλούμε επίσης τη δημοτική αρχή και τη δημοτική αντιπολίτευση να ρίξουν άπλετο φως στη υπόθεση και να ζητήσουν την παρέμβαση του Εισαγγελέα Σύρου, ώστε να καταλογιστούν οι ευθύνες σε όσους εμπλέκονται σε μια υπόθεση που έχει οσμή σκανδάλου.


ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΟΜ ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τη Μεγάλη Παραίτηση στη γενικευμένη δυσφορία

Αρχεία δεδομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Για να μην πούμε το νερό - νεράκι

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: ”ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ”

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου