ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ «ΓΝΩΣΗ» ΚΑΙ «ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ»

 

Η περιφερειακή Ενότητα Πάρου, ο Έπαρχος Πάρου Κωνσταντίνος Μπιζάς και η Κοινωνική Λειτουργός Τριπολιτσιώτη Μαρία-Νεφέλη, θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς το φροντιστήριο «ΓΝΩΣΗ» και προσωπικά τον κύριο Ροκονίδα Κωνσταντίνο και το φροντιστήριο «ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ» και προσωπικά τον κύριο Κασαπίδη Τάσο για την κοινωνική προσφορά στα δίδακτρα των φροντιστηρίων τους.

Η προσφορά ισχύει για τους δικαιούχους του επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης –«ΤΕΒΑ» με την προσκόμιση του ΑΜΚΑ και για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου με το ονοματεπώνυμό τους και μόνο κατά την τρέχουσα σχολική περίοδο.

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και στην προσπάθεια μας να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, σας ενημερώνουμε ότι το φροντιστήριο «ΓΝΩΣΗ», του κυρίου Ροκονίδα στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς, παρέχει έκπτωση 50% στα δίδακτρα του φροντιστηρίου για περιορισμένο αριθμό θέσεων , εφόσον αυτές υπάρχουν κατά την ημερομηνία εκδήλωσης του ενδιαφέροντος και η προσφορά αυτή ισχύει μόνο για νέες εγγραφές και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Επίσης, το φροντιστήριο «ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ» του κυρίου Κασαπίδη προσφέρει έκπτωση στα δίδακτρα του φροντιστηρίου για περιορισμένο αριθμό θέσεων και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Για πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε για το φροντιστήριο «ΓΝΩΣΗ» στο τηλέφωνο, 22840-22682 και για το φροντιστήριο «ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ» στο τηλέφωνο 22840-53550.

Σας ευχαριστούμε

Περιφερειακή Ενότητα Πάρου

Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας


Ο Έπαρχος Πάρου                                           Η κοινωνική λειτουργός

Κωνσταντίνος Μπιζάς                                   Τριπολιτσιώτη Μαρία-Νεφέλη

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τη Μεγάλη Παραίτηση στη γενικευμένη δυσφορία

Αρχεία δεδομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Για να μην πούμε το νερό - νεράκι

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: ”ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ”

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου