Η άλλη εκδοχή δημοτικού κομματικού ψηφοδελτίου

Η πιο καθαρή περίπτωση υποψήφιου κομματικού δημάρχου είναι αυτή που εκφράζεται από τη δημοτική παράταξη της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, η οποία με το ίδιο όνομα, τα ίδια σύμβολα και τις ίδιες θέσεις συμμετέχει στις δημοτικές εκλογικές διαδικασίες οριζόντια σε όλους ή σχεδόν σε όλους του δήμους της χώρας.

Δηλώνει ξεκάθαρα, ότι στηρίζεται από το ΚΚΕ και ότι οι ιδεολογικές και προγραμματικές της αρχές είναι ταυτόσημες με το κόμμα που τη στηρίζει.

Δεν έκρυψε ποτέ την ταυτότητά της, ακόμα και όταν αυτό ήταν σε βάρος της εκλογικής της επιτυχίας.

Στα προεκλογικά της φυλλάδια τόνιζε: «…Το ψηφοδέλτιο της “Λαϊκής Συσπείρωσης“ εκφράζει την κοινή δράση των ριζοσπαστικών κοινωνικών δυνάμεων στο νησί μας. Είναι ο συνδυασμός που στηρίζεται από το ΚΚΕ».

Και συνέχιζε: «… δήμος, περιφέρεια, κυβέρνηση και Ε.Ε. συνδέονται με ένα νήμα που “γεννά” τα προβλήματα για την κοινωνία των πολλών και την ευημερία των λίγων και οικονομικά ισχυρών. Γι΄αυτό και εμείς λέμε, ότι και η ψήφος πρέπει να είναι ενιαία. “Λαϊκή Συσπείρωση” στο δήμο και την περιφέρεια, ΚΚΕ στις ευρωκλογές και τις βουλευτικές, όποτε γίνουν. Αυτή είναι η θέση της “Λαϊκής Συσπείρωσης” και προσπαθούμε να πείσουμε γι΄αυτήν».

Και πρόσφατα στη συγκέντρωση της παράταξης στο ΕΠΑΛ: «Από την πρώτη στιγμή δεν κρυφτήκαμε και είπαμε ξεκάθαρα στον παριανό λαό ποιοι είμαστε. Ο συνδυασμός της “Λαϊκής Συσπείρωσης” πανελλαδικά στηρίζεται από το ΚΚΕ. Η “Λαϊκή Συσπείρωση” είναι η φωνή του στη τοπική διοίκηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συγκροτούμε ένα κομματικό ψηφοδέλτιο».

Τα κείμενα που παραθέσαμε μιλούν από μόνα τους. Περιττεύει ο δικός μας σχολιασμός.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τη Μεγάλη Παραίτηση στη γενικευμένη δυσφορία

Αρχεία δεδομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Για να μην πούμε το νερό - νεράκι

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: ”ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ”

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου