Άρχισαν τα όργανα…

Σε πολλούς και μη εξαιρετέους συμπατριώτες μας, χθες το πρωί, χτύπησε το σταθερό τους τηλέφωνο από εταιρεία δημοσκοπήσεων και ρωτούσε ποιό δήμαρχο θα ψηφίζαμε, αν γίνονταν τώρα δημοτικές εκλογές.

Και το βράδυ της ίδιας μέρας η ίδια εταιρεία ξαναπήρε τηλέφωνο και ρωτούσε τα ίδια.

Και την ίδια μέρα αθηναϊκό ηλεκτρονικό μέσον ενημέρωσης δημοσίευε συνέντευξη του δημάρχου μας, ιδιαιτέρως φροντισμένη ενώ σε άλλο σημείο του ίδιου μέσου φιγουράριζε φωτογραφία του παπα –Στέλιου Μπιζά με τον πατέρα Αντώνιο της Κιβωτού του Κόσμου.

Και έγραφε μεταξύ άλλων η λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία, ότι ο πατήρ Στυλιανός είναι αδελφός του επάρχου Πάρου Κώστα Μπιζά.

Όλα τα παραπάνω σε διάστημα ελάχιστων ημερών, λες και ότι την επομένη θα άνοιγαν οι κάλπες.

Το γραφείο δημοσίων σχέσεων που ανέλαβε την επικοινωνιακή καμπάνια, καλά θα κάνει να είναι πιο προσεκτικό, γιατί στην Πάρο ζουν έξυπνοι και υποψιασμένοι κάτοικοι και όχι ιθαγενείς.

Και επειδή ο τόπος είναι μικρός και γνωρίζει ο ένας τον άλλο πολύ καλά και επειδή από ωραία λόγια χωρίς αντίκρισμα έχουμε χορτάσει, καλά θα κάνει το εν λόγω γραφείο να προσαρμόσει τα σχετικά του με την Παριανή πραγματικότητα.

Τον παπα Στέλιο τον γνωρίζουμε όλοι. Και την προσφορά του στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.

Όσα από αυτά τα παιδιά είχαν την τύχη να φιλοξενηθούν στην Πάρο με πρωτοβουλία του παπά μας, πέρασαν αλησμόνητες διακοπές με την ενίσχυση και άλλων Παριανών που συνέδραμαν την αλτρουιστική αυτή προσπάθεια.

Το να ταυτίζουν τον ιερέα μας συνειρμικά με όσα εκ των υστέρων αποκαλύφτηκαν για την κιβωτό, απλά και μόνο επειδή είναι αδελφός του επάρχου και υποψηφίου δημάρχου είναι ελεεινότητα και ντροπιάζει ολόκληρη την παριανή κοινωνία.

Αυτά προς το παρόν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τη Μεγάλη Παραίτηση στη γενικευμένη δυσφορία

Αρχεία δεδομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Για να μην πούμε το νερό - νεράκι

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: ”ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ”

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου