Απολιτίκ...

Γράφει ο Kostas Politis

Απολιτίκ γίνεται κάποιος ο οποίος συνειδητοποιεί ότι δεν τον εκφράζει καμία κομματική παράταξη. Είναι ανενεργός κομματικά όχι πολιτικά και συνήθως παιδεύεται περισσότερο, ακριβώς επειδή συνειδητοποιεί..!!

Σε έναν υποθετικό διάλογο θα τεθεί η ερώτηση: 
- Και τι να γίνει.. Nα μην πάει κανείς να ψηφίσει; Στον ίδιο υποθετικό διάλογο ο Απολιτίκ μάλλον θα απαντήσει: 
- Δεν ξέρω αλλά και που πάει να ψηφίσει, βλέπεις προς το καλύτερο κάποια διαφορά; Για το χειρότερο το συζητάμε!

Η φωτό δεν είναι καθόλου τυχαία και είναι μέρος ενός από τα πιο σημαντικά "κλίκ" του προηγούμενου αιώνα. Είναι ο ορισμός της αντίληψης και της συμμετοχής, είναι η ήρεμη υποστηρικτική λευκή δύναμη!! Καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν!

Απεργία εν έτει 2023 (πως τους πετσόκοψες έτσι ρε.. Ένα ξεπερασμένο μέσο άσκησης πίεσης στους εκάστοτε κυβερνώντες. Τόσο παρωχημένο που στους ετήσιους προϋπολογισμούς και στους ΚΑΔ των αντίστοιχων οικονομικών υπηρεσιών ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό εμφανίζεται με τα προσδοκώμενα ετήσια μη καταβεβλημένα έξοδα.!!! Lol

Επίσης, δεν μπορεί να αφορά κάποιον ο οποίος έχει διαχωρίσει τη θέση του από το υπάρχον πολιτικοκομματικό σύστημα, με τη μορφή που έχει στη χώρα, αρχόμενο την περίοδο της μεταπολίτευσης και τελειωμένο στις 10.10 1993, τα υπόλοιπα ήταν παράταση!

Το σωτήριο έτος 2015 με τις κωμικοτραγικές καταστάσεις απλά επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν θεσμοθετημένοι κανόνες και καμιά εξαίρεση.

Κοντολογίς, ο Απολιτίκ τύπος συνήθως είναι φουλ ενημερωμένος χωρίς να τον αφορούν οι καφρίλες που απορρέουν από τους κομματικούς μηχανισμούς τα φερέφωνα που επεκτείνονται από τα τηλεοπτικά κανάλια, τον απελπισμένο για κάποια μορφή εργασίας ή απλά τον ανόητο που θεωρεί ότι έχει κάποια υπόσταση με αντάλλαγμα να "πρέπει" να ανήκει σε κάποιο πολιτικό χώρο. κ.τ.λ.
Τον Απολιτίκ αυτά δεν τον αφορούν.. !!!
Είναι σαν να μην είσαι μωαμεθανός και να σε αφορά το Κοράνι!
Είναι σα να μην είσαι Χριστιανός και να σε αφορά το Πάσχα!
Είναι σα να σε αφορά η καμένη λαχανόπιτα που δεν τρώς έτσι κ αλλιώς! (καλά αν την τρώς βάλε αντίστοιχα κάποια που δεν τρώς, παστουρμαδόπιτα ρε παιδί μου.. ξέρω γω!).

Πιθανέ αναγνώστη Φιλάκια στη μούρη!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τη Μεγάλη Παραίτηση στη γενικευμένη δυσφορία

Αρχεία δεδομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Για να μην πούμε το νερό - νεράκι

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: ”ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ”

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου