Ο Νίκος Στόκας, υποψήφιος με τον Κώστα Μπιζά

Την υποψηφιότητα του Νίκου Στόκα, στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη “Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα”.

Ο κ. Στόκας, στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Η Πάρος πρέπει να ξαναβρεί τις αρχές της. Τις αρχές της ενότητας, της συνεργασίας, της συνένωσης δυνάμεων προς όφελος του νησιού. Μακριά από κομματικούς διαχωρισμούς και ξεπερασμένες πρακτικές. Προκλήσεις που κρύβουν κινδύνους και προβλήματα καθημερινότητας, μας απασχολούν και μας προβληματίζουν. Η Πάρος δεν είναι μόνο ο τουρισμός και η ποιότητα ζωής που αφορά τον επισκέπτη. Είναι και η Υγεία, η Παιδεία, ο Αθλητισμός και ο Πολιτισμός που αφορούν τον μόνιμο κάτοικο. Σε κάποιους από αυτούς τους τομείς το νησί μας υστερεί, σε κάποιους άλλους χρειάζονται βελτιώσεις. Γι αυτό ενώνω κι εγώ τις δυνάμεις μου και συμπορεύομαι με τον Κώστα Μπιζά, γιατί θεωρώ ότι είναι ο πιο κατάλληλος για να επαναφέρει αυτές τις αρχές και να δώσει αξιόπιστες λύσεις.

Η Πάρος μας χρειάζεται όλους.

Η Πάρος είναι οι άνθρωποί της».

Βιογραφικό

Ο Νίκος Στόκας γεννήθηκε στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 1977. Μεγάλωσε στο Χαλάνδρι όπου και ολοκλήρωσε τις βασικές του σπουδές. Είναι απόφοιτος του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ (Τμήμα γραφιστικής).

Έχει Παριανή καταγωγή από τη μητέρα του (το γένος Ραγκούση).

Από το 2008 ζει μόνιμα στον Δρυό της Πάρου.

Επαγγελματικά έχει δραστηριοποιηθεί σε επιχειρήσεις επεξεργασίας ξύλου.

Είναι μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Ατλαντίς Άσπρου Χωριού.

Την περίοδο 2017 - 2018 διετέλεσε γραμματέας στο αθλητικό σωματείο του ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκού.

Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη μουσική και το τραγούδι. Έχει λάβει μέρος σε αρκετές πολιτιστικές εκδηλώσεις στο νησί σε συνεργασία με τη Χορωδία του Μουσικοχορευτικού Συγκροτήματος Νάουσας και με το Ωδείο Μυθωδία.

Το 2013, έγινε μόνιμο μέλος της Ορχήστρας των Κυκλάδων στη Σύρο υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση και καθοδήγηση του Νίκου Κυπουργού, συμμετέχοντας σε συναυλίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες σε σημαντικούς συναυλιακούς χώρους (Ηρώδειο, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Θέατρο Απόλλων Σύρος κ.α.).

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τη Μεγάλη Παραίτηση στη γενικευμένη δυσφορία

Αρχεία δεδομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Για να μην πούμε το νερό - νεράκι

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: ”ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ”

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου