Η Κατερίνα Μπατσούρη, υποψήφια με τον Κώστα Μπιζά

Την υποψηφιότητα της Κατερίνας Μπατσούρη στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα".

Η κ. Μπατσούρη, στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Η αγάπη μου για την Πάρο και η ανησυχία μου για την ανεξέλεγκτη πορεία της με οδήγησαν να συμμετάσχω στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «ΠΑΡΟΣ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ & ΕΝΟΤΗΤΑ».

Το οφείλουμε στο νησί μας, στα παιδιά μας, στους εαυτούς μας να προσπαθήσουμε να λύσουμε τα προβλήματα και να δημιουργήσουμε ευνοϊκότερες και πιο ανθρώπινες συνθήκες ζωής».

Βιογραφικό

H Κατερίνα είναι κόρη του Χρήστου Μπατσούρη και της Φλώρας Δαφερέρα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάρο. Είναι παντρεμένη με τον Ναουσαίο Δημήτρη Τριαντάφυλλο και έχουν αποκτήσει δύο αγόρια.

Αποφοίτησε από το ΓΕΛ ΠΑΡΟΥ. Για δύο χρόνια έζησε στην Αθήνα, όπου τελειοποίησε τα αγγλικά της και απέκτησε τις πρώτες επαγγελματικές εμπειρίες. Αμέσως μετά επέστρεψε στην Πάρο όπου ανέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση τους και κατάφερε να την ανανεώσει και να την βελτιώσει με αποτέλεσμα σήμερα η Κατερίνα να είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας. Ταυτόχρονα ασχολείται και με τις τουριστικές δραστηριότητες του συζύγου της.

Από το 1996 ασχολείται εθελοντικά με τον Σύλλογο Περίθαλψης και Προστασίας Άγριων Ζώων «ΑΛΚΥΟΝΗ» του οποίου είναι μέλος του ΔΣ. Επίσης διετέλεσε μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του Β Δημοτικού Σχολείου Παροικιάς.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τη Μεγάλη Παραίτηση στη γενικευμένη δυσφορία

Αρχεία δεδομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Για να μην πούμε το νερό - νεράκι

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: ”ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ”

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου