Η Κατερίνα Μπαρμπαρίγου, υποψήφια με τον Κώστα Μπιζά

Την υποψηφιότητα της Κατερίνας Μπαρμπαρίγου στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα".

Η κ. Μπαρμπαρίγου, στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Η πρόταση του Κώστα Μπιζά να συμμετέχω στον συνδυασμό ΠΑΡΟΣ με ΕΥΘΥΝΗ και ΕΝΟΤΗΤΑ με τιμά και την δέχομαι με έντονο αίσθημα ευθύνης. Έχοντας ζήσει όλη τη ζωή μου στη Νάουσα, έχω βιώσει την αλλαγή της από ψαροχώρι σε καλοκαιρινό θέρετρο διεθνούς φήμης. Βλέπω τις αδυναμίες και τα προβλήματα που έχει το χωριό μας , όμως βλέπω και τις δυνατότητες που έχει να σταθεί στο ύψος των απαιτήσεων της σύγχρονης εποχής. Πιστεύω πως ο τόπος μας είναι ένας επίγειος παράδεισος όπου μπορεί να συνυπάρχουν η εξέλιξη και η παράδοση. Με καλή διάθεση, συνεργασία και σωστή, υπεύθυνη διαχείριση, μπορούμε να δουλέψουμε όλοι για την ανοδική πορεία του τουρισμού και στο μέλλον, αλλά με σεβασμό για την ταυτότητα του τόπου και την ποιότητα της ζωής των κατοίκων».

«Είμαι σίγουρη ότι μπορούμε να έχουμε την Πάρο που λαχταρούμε όλοι – την Πάρο που θα είμαστε περήφανοι να παραδώσουμε αύριο στα παιδιά μας».

Βιογραφικό

Η Κατερίνα Ευαγγέλου Μπαρμπαρίγου γεννήθηκε στην Νάουσα το 1970, και είναι αυτό που λένε «γέννημα θρέμμα» του τόπου. Από τα καταπράσινα περιβόλια του παππού της έως τα ασπρισμένα, νοικοκυρεμένα στενά του χωριού, τα βιώματα και οι ζήσεις της βγάζουν την ευωδία της πανέμορφης Νάουσας.

Είναι απόφοιτη του Γενικού Λυκείου Πάρου και κατόπιν ιδιωτικής εκπαίδευσης, εργάζεται από το 1995 στο χώρο της διδασκαλίας ξένων γλωσσών. Με τον σύζυγο της Νικόλα Γαβαλά, διευθύνει, στην Νάουσα, δικό τους φροντιστήριο αγγλικών από το 2002.

Είναι μητέρα 2 παιδιών και δεν παύει να βρίσκεται και να προσφέρει σε διάφορους πολιτιστικούς και κοινωνικούς χώρους.

Η Κατερίνα, γνωστή στις διάφορες ομάδες των κατοίκων της Νάουσας, είναι πάντα μια προσιτή και πρόθυμη συνεργάτιδα και φίλη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τη Μεγάλη Παραίτηση στη γενικευμένη δυσφορία

Αρχεία δεδομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Για να μην πούμε το νερό - νεράκι

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: ”ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ”

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου