Οι προχειρότητες της δημοτικής αρχής

Δεν είναι μόνο η μαρίνα της Νάουσας που ο νόμος ορίζει καταληκτική ημερομηνία μέχρι το τέλος του χρόνου για την αδειοδότησή της από το υπουργείο Τουρισμού.

Είναι και η Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου (διάβαζε πολεοδομία) που πρέπει μέχρι το τέλος του 2022 να έχει τεθεί σε λειτουργία. Διαφορετικά θα τρέχουμε στην Αθήνα για να τακτοποιήσουμε θέματα που αφορούν τα σπίτια μας.

Στο δημοτικό συμβούλιο της προσεχούς Δευτέρας (19/9), ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού επαναφέρει το θέμα της στέγασης της εν λόγω υπηρεσίας, δηλώνοντας ότι έχουν προ πολλού ολοκληρωθεί όλες οι απαιτούμενες μελέτες και έχουν γίνει όλες οι ενέργειες για την μετεγκατάσταση τι Δημοτικού Ωδείου.

Άρα εναπόκειται στην κρίση του Δημοτικού Συμβουλίου, αν θα μεταφερθεί το Δημοτικό Ωδείο σε άλλο χώρο ή θα παραμείνει στη θέση του.

Όταν φτάνουμε στο παραπέντε για να τακτοποιήσουμε θέματα ζωτικής σημασίας για το νησί, αυτό σημαίνει προχειρότητα, έλλειψη σχεδιασμού και τρέξιμο για να προλάβουμε, έστω και την τελευταία στιγμή, τις καταληκτικές ημερομηνίες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τη Μεγάλη Παραίτηση στη γενικευμένη δυσφορία

Αρχεία δεδομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Για να μην πούμε το νερό - νεράκι

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: ”ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ”

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου