Αναβαθμισμένα Συμβόλαια Φροντίδας"Λάμπρος Σαμαράς" Ενημερωθείτε!!!



Αγαπητοί γονείς,

 Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Συμβόλαιο Φροντίδας "Λάμπρος Σαμαράς" που δημιουργήθηκε το 2017 απο το πρώτο 6μηνο λειτουργίας μας συνεχίζει να εξυπηρετεί τους μόνιμους κατοίκους  Πάρου και Αντιπάρου με περισσότερες παροχές για μια ολοκληρωμένη φροντίδα όλης της οικογένειας. 

Παραμένουμε πιστοί απέναντι σας στην παροχή παιδιατρικών υπηρεσιών αναβαθμίζοντας τόσο την ευαίσθητη αυτή ειδικότητα όσο και τις ιατρικές υπηρεσίες που αφορούν τον ενήλικα πληθυσμό.

Για  περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να καλέσετε στο 2284024442 Υπεύθυνη γραμματείας Σοφία Καούτσου.

Ποιο συγκεκριμένα όσον αφορά τη λειτουργία του Παιδιατρικού Τμήματος οι συνεργαζόμενοι Παιδίατροι είναι:

 Νταλούκας Κωνσταντίνος: Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελ. Παιδιάτρων ( 15 ημέρες το μήνα )

 Λαδά Μαρία: Εξειδικευμένη στην Επείγουσα Ιατρική ( 15 ημέρες το μήνα )

 Τρόπος λειτουργίας του Παιδιατρικού Τμήματος:


·σΥ Συγκεκριμένα  για την τακτική παρακολούθηση των παιδιών αλλά και του εμβολιασμού:

 Κ Κατά την διάρκεια της κλινικής εξέτασης διενεργείται έλεγχος και αξιολόγηση της ψυχοκινητικής ανάπτυξης του παιδιού με ειδικά ερωτηματολόγια  ώστε σε περίπτωση που διαπιστωθούν αναπτυξιολογικές διαταραχές να γίνει έγκαιρη παρέμβαση από τον Παιδίατρο ή σε ειδικές περιπτώσεις από άλλον ειδικό ιατρό. Σας δίδονται αντίγραφα σε ειδικό φάκελο - κλασέρ έτσι ώστε να διατηρείτε ιστορικό του παιδιού σας και στο σπίτι σας πέραν των δικών μας χειρόγραφων και ηλεκτρονικών αρχείων που αφορούν το ιστορικό χωρίς extra χρέωση.

Επίσης γίνεται προγραμματισμός επόμενου εμβολιασμού καθώς και ηλεκτρονική καταχώρηση διενέργειας εμβολίου στο  Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμού 

 Εφαρμόζουμε πρωτόκολλα παρακολούθησης για πρόωρα αλλα και τελειόμηνα βρέφη.

 Όσον αφορά τις αιμοληψίες αλλά και τις φλεβοκεντήσεις  για νεογνά και βρέφη υπάρχουν διαθέσιμα εξειδικευμένα αναλώσιμα τα οποία χρησιμοποιούν εξειδικευμένοι υγειονομικοί.

 Σχετικά με την επιλογή του  Παιδιάτρου για τα παιδιά σας :

 Οι γονείς θα αποφασίσετε ποιος Επιστήμονας θα παρακολουθεί σε τακτική βάση το παιδί σας (εμβολιασμός, διατροφή, ανάπτυξη, συμβουλευτική) έτσι ώστε να είναι ένας και πάντα ο ίδιος εφόσον βέβαια αυτό επιθυμείτε.

Παραμένοντας πιστοί απέναντι σας, από το 2016 εξακολουθούμε να καλύπτουμε τις ανάγκες των μικρών μας φίλων σε καθημερινή βάση όλο το 24ωρο όλο το χρόνο και σε Αργίες καλύπτοντας έτσι και τα επείγοντα.

 Αυτό επιτυγχάνεται με το να συνεργαζόμαστε με δύο Παιδιάτρους έτσι ώστε να μην υπάρχει ούτε μια ημέρα στο κέντρο μας χωρίς την ευαίσθητη αυτή ειδικότητα μιας και  μένουμε σε νησί ,  απουσίας Νοσοκομείου.

Ακόμα και να μην βρίσκεται στο χώρο ο δικός σας Παιδίατρος τον αντικαθιστά συνάδελφος. Φυσικά  μπορείτε να έχετε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Παιδίατρο που έχετε επιλέξει για οποιοδήποτε θέμα όλο το χρόνο.

 Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

 

 

 Φωτεινή Σαμαρά

Επιχειρηματίας, ΜΒΑ Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τη Μεγάλη Παραίτηση στη γενικευμένη δυσφορία

Αρχεία δεδομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Για να μην πούμε το νερό - νεράκι

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: ”ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ”

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου