Ένα «φτάνει πια, δεν αντέχουμε άλλο» αποτελεί την κραυγή αγωνίας και αγανάκτησης εργαζομένων και συνταξιούχων, που με δυσκολία τα φέρνουν... βόλτα στην καθημερινότητά τους, που ουσιαστικά δουλεύουν ή ζουν μόνο για να πληρώνουν και που δεν ξέρουν πως θα εξελιχθεί και καταλήξει ο φετινός χειμώνας.

Στην πλατεία «Μ. Μαυρογένους» η συγκέντρωση στην Πάρο

Στις 11:30 π.μ. της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου, στην πλατεία «Μαντώ Μαυρογένους» θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πάρο, όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη που έλαβε χώρα την Δευτέρα (31/10) στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, με πρωτοβουλία της Επιτροπής Συνταξιούχων Πάρου-Αντιπάρου.

Στην σύσκεψη, εκτός των συνταξιούχων, το παρόν έδωσαν ακόμη εκπρόσωποι των εργαζομένων του Δήμου Πάρου, της ΔΕΥΑΠ, της ΕΛΜΕ και των εκπαιδευτικών, της Ομάδας Γυναικών, καθώς και Συλλόγων.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης τέθηκαν στο... τραπέζι οι προβληματισμοί, συζητήθηκε το πλαίσιο της κινητοποίησης και της περαιτέρω ενημέρωσης των εργαζομένων και σε άλλους χώρους, ενώ τέλος αποφασίστηκε η οργάνωση κοινής παρουσίας στην πλατεία «Μαντώ Μαυρογένους».

Βέβαια, εκτός των θεμάτων της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης, σε πιο τοπικό επίπεδο εξαιρετικής σημασίας είναι -και αναδείχθηκε στη συνάντηση αυτή- το θέμα της υγείας που αφορά όλους και της κατάστασης που επικρατεί στο Κέντρο Υγείας Πάρου, καθώς της στέγασης των εκπαιδευτικών και δημοσιών υπάλληλων που καλούνται να εργαστούν στο νησί.

Πηγή: Giorgos Ant

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τη Μεγάλη Παραίτηση στη γενικευμένη δυσφορία

Αρχεία δεδομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Για να μην πούμε το νερό - νεράκι

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: ”ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ”

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου