Περί πονηρών το ανάγνωσμα

“Οι «πονηροί» της Πάρου το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν εξαπολύσει επίθεση κατά των κομμάτων για τα οποία ισχυρίζονται είτε ότι δεν προσφέρουν τίποτα στην πολιτική ζωή είτε ότι αυτά επιφέρουν μόνο κακό στην αυτοδιοίκηση”.

Αυτά διαβάσαμε πρόσφατα σε έντυπο της Πάρου.

Ποιούς εννοούν άραγε; Και γιατί ξεκίνησε η κατευθυνόμενη προσπάθεια να τους θέσουν εκτός παιδιάς; Τόσο πολύ φοβούνται να μην τους χαλάσουν τη μανέστρα και ξοδεύουν από τώρα τα προεκλογικά τους πυρομαχικά;

Εάν εννοούν εμάς, τους απαντάμε:

Στην πολιτική τα λάθη πληρώνονται και το “δις εξαμαρτείν” θα πληρωθεί ακόμη πιο ακριβά, όσα παραποιημένα και εάν δημοσίως προσκομίσουν.

Θα επαναλάβουμε για όσους δεν το έχουν διαβάσει ή συνειδητά το παραποιούν, παραπλανώντας τους αναγνώστες τους, αυτό που γράψαμε στην πρώτη μας ανάρτηση.

"Τα κόμματα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της δημοκρατία μας και χωρίς αυτά δεν νοείται δημοκρατική λειτουργία. Όμως η όποια έλλειψη σεβασμού της αυτοδιοικητικής λειτουργίας δημοτικών παρατάξεων για προώθηση κομματικών και όχι αυτοδιοικητικών θέσεων, μας βρίσκει και θα μας βρίσκει αντίθετους. Δηλώνουμε ότι θα εργαστούμε και θα συμβάλλουμε στο να αναδειχτούν νέες δυνάμεις που θα σέβονται και θα υπηρετούν με συνέπεια τις αυτοδιοικητικές αρχές στο δήμο μας".

Η θέση μας αυτή είναι ξεκάθαρη και δεν επιδέχεται παρερμηνειών. Η Πάρος διαθέτει αξιόλογες δυνάμεις που θα πρέπει να απεγκλωβιστούν από τις κομματικές λογικές και να συνυπάρξουν σε ένα κοινό πρόγραμμα βιώσιμης ανάπτυξης του νησιού μας.

Μας ενδιαφέρει η Πάρος που ήδη έχει αρχίσει να λεηλατείται από τα αρπακτικά, που με το χρήμα που διαθέτουν, εξαγοράζουν συνειδήσεις και επιδιώκουν να καταστήσουν υποχείριό τους και εκτελεστικό τους όργανο το Δήμο μας.

Αυτό κυρίως επιχειρούμε να αποτρέψουμε με ένα δήμαρχο και ένα δημοτικό συμβούλιο που θα απολαμβάνει της πλειοψηφίας του παριανού λαού.

Το εγχείρημα δεν είναι εύκολο, αλλά αξίζει να επιχειρηθεί.

Εμείς θα το προσπαθήσουμε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τη Μεγάλη Παραίτηση στη γενικευμένη δυσφορία

Αρχεία δεδομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Για να μην πούμε το νερό - νεράκι

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: ”ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ”

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου