Η Ιωάννα (Γιάννα) Ρέππα - Σταυροπούλου, υποψήφια με τον Κώστα Μπιζά

Την υποψηφιότητα της Ιωάννας (Γιάννας) Ρέππα - Σταυροπούλου στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα".

Η κ. Ρέππα - Σταυροπούλου, στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στην Πάρο, δέθηκα με τον τόπο. Αισθάνομαι ότι έχω εκπληρώσει ένα νεανικό πόθο να περνάω κάθε χρόνο όλο και περισσότερο διάστημα στο νησί. Εκτιμώ ιδιαίτερα όσα η Πάρος έχει προσφέρει στην οικογένειά μου μέσω των ανθρώπων που έχουμε γνωρίσει και τις εμπειρίες που έχουμε αποκτήσει. Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η αρχαιότερη αλλά και η σύγχρονη ιστορία της Πάρου, και θα ήθελα να συνεισφέρω με κάθε τρόπο στη διατήρηση, τη διάδοση και την περαιτέρω μεταλαμπάδευση της ιστορίας της Πάρου στους ανθρώπους που την επισκέπτονται. Είναι τιμή μου να στηρίξω το συνδυασμό του Κώστα Μπιζά, να γνωρίσω περισσότερα για τον τόπο και να μπορέσω να προσφέρω με τον καλύτερο τρόπο που μπορώ στη βελτίωση και την ανάπτυξη των συνθηκών διαβίωσης των ανθρώπων και των επισκεπτών του νησιού μας».

Βιογραφικό

Η Γιάννα Σταυροπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Ρέππα (το γένος Μαούνη) και έχουν δύο παιδιά.

Διαθέτει πτυχίο Ψυχολογίας από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος (Deree College) και μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία από το University of La Verne.

Επαγγελματικά ασχολείται με τη Διοίκηση και την Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού ως στέλεχος σε εταιρείες και ως ελεύθερη επαγγελματίας.

Είναι σύμβουλος, mentor-coach και εισηγήτρια σεμιναρίων σε θέματα επικοινωνίας, οργάνωσης, αυτοβελτίωσης και επαγγελματικής & προσωπικής ανάπτυξης.

Έχει εργασιακή εμπειρία άνω των 25 χρόνων σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες στους κλάδους των τραπεζών, της εκπαίδευσης, της βαριάς βιομηχανίας, του λιανικού εμπορίου και FMCG, των τηλεπικοινωνιών, των εκδόσεων, τον ξενοδοχειακό κλάδο, καθώς και σε επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου.

Στην Πάρο βρέθηκε λόγω του συζύγου της πριν από 23 χρόνια και έκτοτε επισκέπτεται το νησί κάθε χρόνο, όπου διαμένει με την οικογένειά της για μεγάλα διαστήματα δραστηριοποιούμενη και επαγγελματικά στο τουριστικό κλάδο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τη Μεγάλη Παραίτηση στη γενικευμένη δυσφορία

Αρχεία δεδομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Για να μην πούμε το νερό - νεράκι

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: ”ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ”

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου