Ο Γιώργος Μπαφίτης, υποψήφιος με τον Κώστα Μπιζά

Την υποψηφιότητα του Γιώργου Μπαφίτη, στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη “Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα”.

Ο κ. Μπαφίτης, στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Αποφάσισα σε τούτες τις κρίσιμες, για το νησί μας, εκλογές να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού του κ. Κώστα Μπιζά, «ΠΑΡΟΣ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ» γιατί πιστεύω ότι μπορεί να αντιμετωπίσει καλυτέρα, τις αυξημένες ανάγκες που έχει το νησί μας σήμερα, μέσα σε ένα έντονα απαιτητικό και ολοένα αυξανόμενο, ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Άνθρωποι από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, ΕΝΩΝΟΥΜΕ τις δυνάμεις μας με ΕΥΘΗΝΗ και με μοναδικό σκοπό την πρόοδο, την ευημερία και την ισόρροπη ανάπτυξη του νησιού μας. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι αυτή μας η προσπάθεια θα βρει την συμπαράσταση σας για το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ! ».

Βιογραφικό

Ο Γιώργος Μπαφίτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάρο.

Είναι απόφοιτος του τμήματος ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, Τ.Ε.Ι και του Οικονομικού Τμήματος της ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Δραστηριοποιείται στον τουριστικό τομέα, έχοντας αναλάβει μετά το πέρας των σπουδών του, την διαχείριση των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων της οικογένειας του.

Διετέλεσε για δύο διαδοχικές θητείες Πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην δημιουργία του Νέου αεροδρομίου στο νησί μας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τη Μεγάλη Παραίτηση στη γενικευμένη δυσφορία

Αρχεία δεδομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Για να μην πούμε το νερό - νεράκι

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: ”ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ”

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου