Ο Άγγελος Άγουρος, υποψήφιος με τον Κώστα Μπιζά

Την υποψηφιότητα του Άγουρου Άγγελου στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, ανακοινώνει η παράταξη "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα".

Ο κ. Άγγελος Άγουρος, στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συστρατευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Το ενδιαφέρον μου για την πορεία του νησιού μας παραμένει έντονο και η επιθυμία μου να συμβάλω στη βελτίωση της ζωής μας σ΄ αυτό, είναι διαρκής.

Έπειτα από σοβαρό προβληματισμό αποφάσισα να συνταχθώ με τον ανεξάρτητο συνδυασμό του Επάρχου Κώστα Μπιζά.

Πιστεύω ότι με το ήθος, τις ικανότητες και την εμπειρία που τον διακρίνει, στην παρούσα συγκυρία είναι το κατάλληλο πρόσωπο, που μπορεί μαζί με τους συνεργάτες του να δώσει λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί μας.

Σε αυτήν την προσπάθεια θα είμαι παρών για να συμβάλω και εγώ με όσες δυνάμεις διαθέτω.

Προτείνω, και συνυπογράφω την πρόταση συμπατριωτών μας που έχει κατατεθεί

στο Δημοτικό Συμβούλιο, και αφορά την ονοματοδοσία του κλειστού γυμναστηρίου της Μάρπησσας σε κλειστό γυμναστήριο πολλαπλών χρήσεων "Χρήστος Βλαχογιάννης".

Μία πράξη αναγνώρισης για ένα έργο άθλησης και πολιτισμού που φέρει την προσωπική του σφραγίδα ανάμεσα στα τόσα σημαντικά έργα που έκανε ως Δήμαρχος Πάρου .

Ο Χρήστος Βλαχογιάννης βέβαια λόγω της σεμνότητας που τον διακατείχε ποτέ δεν θα ήθελε οποιαδήποτε απόδοση τιμής για τον εαυτό του.

Όμως το ήθος, η εντιμότητα και η συνέπεια, χαρίσματα που είχε και με τα οποία υπηρέτησε επί δεκαετίες την Τοπική Αυτοδιοίκηση του νησιού μας από διάφορες θέσεις, με σημαντικότερη αυτή του Δημάρχου Πάρου, αναλογούν και σε αυτόν με μία πράξη αναγνώρισης για όλα αυτά που έχει προσφέρει στην Παριανή κοινωνία .

Μία πράξη που θα πρέπει να καθιερωθεί και να γίνεται για όλους τους ανθρώπους που υπηρέτησαν και υπηρετούν επί χρόνια με το ίδιο ήθος και συνέπεια την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Όσον αφορά αυτούς που έχουν διαφορετική άποψη στην παραπάνω πρόταση προτείνω, ταυτόχρονα και την ονοματοδοσία του Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου-Μάρπησσας σε Δημοτικό σχολείο Αρχιλόχου-Μάρπησσας «Γεώργιος Φραντζής» ως ένδειξη τιμής για την προσφορά του οικοπέδου του μεγάλου μας δωρητή.»

Βιογραφικό

Ο Άγουρος Άγγελος του Δημητρίου, επιχειρηματίας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μάρπησσα της Πάρου, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Είναι παντρεμένος με την Ευδοκία Τσιγώνια του Νικολάου κι έχουν μία κόρη, τη Χριστίνα.

Ο Άγγελος Άγουρος έχει μια μακρά πορεία στα κοινά της Πάρου. Διετέλεσε για τρεις θητείες Πρόεδρος κι Αντιπρόεδρος στον Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΑΪΚΟΣ, στον οποίον εκλέγεται ανελλιπώς από το 2007. Υπήρξε Δημοτικός Σύμβουλος επί Δημαρχίας Χρήστου Βλαχογιάννη με την ΕΝΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ κατά το χρονικό διάστημα από 01/09/2014 έως 31/08/2019 καθώς και με τη ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και Υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Κώστα Ροκονίδα από 01/09/2019 μέχρι σήμερα.

Είναι μέλος της Εκκλησιαστικής Επιτροπής του Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Μάρπησσας Παρου.

Άνθρωπος δραστήριος κοινωνικά, πνεύμα ανήσυχο είναι όλα όσα χαρακτηρίζουν τη ζωή και την καθημερινότητά του.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τη Μεγάλη Παραίτηση στη γενικευμένη δυσφορία

Αρχεία δεδομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Για να μην πούμε το νερό - νεράκι

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: ”ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ”

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου