Η Μαριαλένα Παναγάκη, υποψήφια με τον Κώστα Μπιζά

Την υποψηφιότητα της Μαριαλένας Παναγάκη στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα".

Η κ. Παναγάκη, στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Με την υποψηφιότητά μου αυτή δηλώνω τη διαθεσιμότητά μου για το καλό του νησιού μας. Δεν πιστεύω στα θαύματα, αλλά στην ομαδικότητα και τη συνεργασία, τη δημιουργική διάθεση για δουλειά, τη συντονισμένη προσπάθεια και τη διαφάνεια κάθε ενέργειας.

Το αύριο αυτού του τόπου είναι αποκλειστικά δική μας ευθύνη. Ας παραδώσουμε στα παιδιά μας καθαρό ουρανό…».

Βιογραφικό

Η Μαριαλένα Παναγάκη είναι γέννημα της Αθήνας και θρέμμα της Πάρου, καθώς η οικογένειά της μετακόμισε στο νησί, ενώ εκείνη φοιτούσε ακόμα στο γυμνάσιο.

Σπούδασε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Ηρακλείου Κρήτης και στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Με το τέλος των σπουδών της επέστρεψε στην Πάρο όπου και ζει μέχρι και σήμερα.

Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Σαρρή και μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Από το 1991 εργάζεται στα σχολεία της Πάρου ως εκπαιδευτικός και από το 2015 έχει τη θέση της διευθύντριας στο Δημοτικό Σχολείο Λευκών-Κώστου.

Έχει συμμετάσχει ως εισηγήτρια σε επιμορφώσεις, συνέδρια και εκδηλώσεις εκπαιδευτικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Έχει αγωνιστεί και αγωνίζεται για καλύτερες συνθήκες στον χώρο της εκπαίδευσης, τόσο για τους εκπαιδευτικούς όσο και για τη μαθητική κοινότητα, ως πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Παναγιώτης Καλλιέρος».

Συμμετέχει με κάθε δυνατό τρόπο στα κοινωνικά δρώμενα της Πάρου και ως ενεργός πολίτης είναι παρούσα σε κάθε κινητοποίηση και δράση, επιδιώκοντας ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο και τις νέες γενιές που ακολουθούν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τη Μεγάλη Παραίτηση στη γενικευμένη δυσφορία

Αρχεία δεδομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Για να μην πούμε το νερό - νεράκι

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: ”ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ”

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου