Η Παρασκευή Σκιαδά, υποψήφια με τον Κώστα Μπιζά

Την υποψηφιότητα της Παρασκευής Σκιαδά στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα".

Η κ. Παρασκευή Σκιαδά, στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Η αγάπη μου για την Πάρο με ώθησε να ασχοληθώ με τα κοινά, με στόχο την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων. Αποδέχτηκα την πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Μπιζά να συμμετάσχω ως υποψήφια σύμβουλος στην Κοινότητα Μάρπησσας, συμμετέχοντας στο ενωτικό του ψηφοδέλτιο “Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα” στις επικείμενες εκλογές, νιώθοντας την ανάγκη ως τρίτεκνη μητέρα να συνδράμω για ένα καλύτερο μέλλον.

Ζούμε σε μια Πάρο που αλλάζει με ραγδαίους ρυθμούς. Προβλήματα που αφορούν στην υγεία, το κυκλοφοριακό, την παιδεία, την ρύπανση, την καθημερινότητα των πολιτών βρίσκονται σε πρωτόγονη κατάσταση και απαιτούν λύσεις το ταχύτερο δυνατόν. Λύσεις όμως που αντέχουν στον χρόνο και διασφαλίζουν καλύτερες συνθήκες ζωής για όλους μας. Είναι λοιπόν ώρα να φροντίσουμε την βελτίωση και ποιότητα της ζωής μας και των παιδιών μας.

Συστρατεύομαι με τον Κώστα Μπιζά γιατί μου εμπνέει εμπιστοσύνη και σιγουριά για μια καλύτερη ζωή για την Πάρο και την οικογένειά μου»

Βιογραφικό

Η Παρασκευή Σκιαδά του Εμμανουήλ, το γένος Αντιπαριώτη γεννήθηκε το 1985 και ζει μόνιμα στη Πάρο. Είναι απόφοιτη Τεχνικού Λυκείου, στον τομέα της πληροφορικής. Επίσης είναι παντρεμένη με τον Αντώνιο Κρητικό κι έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τη Μεγάλη Παραίτηση στη γενικευμένη δυσφορία

Αρχεία δεδομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Για να μην πούμε το νερό - νεράκι

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: ”ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ”

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου