Η Γεωργία Τσουνάκη, υποψήφια με τον Κώστα Μπιζά

Την υποψηφιότητα της Γεωργίας Τσουνάκη στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα".

Η κ. Γεωργία Τσουνάκη, στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Η αγάπη μου για την Πάρο με ώθησε να ασχοληθώ με τα κοινά, με στόχο την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων. Αποδέχτηκα την πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Μπιζά να συμμετάσχω ως υποψήφια σύμβουλος στην Κοινότητα Νάουσας, συμμετέχοντας στο ενωτικό του ψηφοδέλτιο “Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα” στις επικείμενες εκλογές, νιώθοντας την ανάγκη να συνδράμω για ένα καλύτερο μέλλον. Προβλήματα που αφορούν στην υγεία, το κυκλοφοριακό, την παιδεία, την ρύπανση, την αλλοίωση του φυσικού τοπίου, την άναρχη δόμηση και τον υπερτουρισμό χρήζουν άμεσης επίλυσης. Είναι λοιπόν ώρα να φροντίσουμε την βελτίωση και ποιότητα της ζωής μας και των παιδιών μας.»

«Συμμετέχω στην ομάδα του Κώστα Μπιζά γιατί πιστεύω ότι ήρθε η ώρα της αλλαγής για το νησί. Μια αλλαγή που είναι απαραίτητη και προκύπτει από τις τρέχουσες ανάγκες καθώς και τη συσσώρευση πολλών προβλημάτων. Τα διλήμματα πολλά, αλλά η ανάγκη να βγει η Πάρος από το τέλμα προέχει κι αυτό με οδήγησε να συμπορευτώ με τον Κώστα Μπιζά, έναν άνθρωπο τον οποίο γνωρίζω πολλά χρόνια και θεωρώ πως μπορεί να οδηγήσει το νησί σε μια νέα κι ασφαλή πορεία.»

Βιογραφικό

Η Γεωργία Τσουνάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ήρθε στην Πάρο το 1993. Είναι πτυχιούχος Αγγλικής Γλώσσας του πανεπιστημίου Aston και ιδιοκτήτρια Κέντρου Ξένων Γλωσσών στην Παροικία εδώ και 32 χρόνια. Διατηρούσε παράλληλα για 18 χρόνια, Κέντρο Ξένων Γλωσσών στις Λεύκες. Η ενασχόλησή της με τους μαθητές της και η αγάπη της για αυτούς, την ώθησε να βελτιώνεται διαρκώς και να επιζητεί νέα μονοπάτια στη γνώση. Έτσι παρακολούθησε Προσχολική αγωγή και Βιωματική μάθηση στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο για να μπορεί να ανταποκρίνεται καλύτερα στις μικρές ηλικίες.

Το ενδιαφέρον της για την κοινωνικο-οικονομική και πολιτισμική εξέλιξη στην Ευρώπη οδήγησε τα βήματά της στο Ε.Α.Π., όπου φοίτησε στον τομέα του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού κι ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές της σε αυτόν. Στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Δημιουργική Γραφή στο ίδιο πανεπιστήμιο.

Ήταν παντρεμένη με τον εκλιπόντα Χρήστο Τσουνάκη, έχει τρία κορίτσια και τέσσερα εγγόνια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τη Μεγάλη Παραίτηση στη γενικευμένη δυσφορία

Αρχεία δεδομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Για να μην πούμε το νερό - νεράκι

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: ”ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ”

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου