Η Ευθαλία Σπανού, υποψήφια με τον Κώστα Μπιζά

Την υποψηφιότητα της Ευθαλίας Σπανού στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα".

Βιογραφικό

Η Ευθαλία Σπανού μεγάλωσε στη Παροικιά και ζει μόνιμα στη Πάρο. Είναι παντρεμένη με τον Δημήτριο Σιφναίο και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Είναι πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας και του τουρισμού.

Έχει σπουδές εναλλακτικής και παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής.

Υπήρξε μέλος του μουσικού τμήματος του πολιτιστικού συλλόγου Αρχιλόχου από την ίδρυση του και τα τελευταία 5 χρόνια δραστηριοποιείται εθελοντικά στο Φεστιβάλ Πάρου.

Διετέλεσε επίσης μέλος του Δ.Σ. του ΚΑΠΗ Πάρου.

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει η ίδια:

«Αγαπώ τη Πάρο και θα ήθελα αυτό το νησί, που είναι πανέμορφο να γίνει τόπος προόδου και ευημερίας για όλους και κυρίως για τα παιδιά μας. Τόπος, που η ανάπτυξη του να ωθήσει πολλούς που εργάζονται στο εξωτερικό να γυρίσουν πίσω και αυτούς που μένουν εδώ, να μη φύγουν. Μια ανάπτυξη όμως που θα έχει μέτρα, κανόνες, ισονομία και θα δημιουργήσει μια αυριανή Πάρο που δεν θα είναι χειρότερη, αλλά πολύ καλύτερη από αυτή που παραλάβαμε.

Το ήθος του Κώστα Μπιζά, η ακεραιότητα του χαρακτήρα του, η εργατικότητα και η αποτελεσματικότητα του σε ότι αναλαμβάνει, χαρακτηριστικά που γνωρίζω καλά από τότε που ήμασταν παιδιά, με ώθησαν στο να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του, με την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τη Μεγάλη Παραίτηση στη γενικευμένη δυσφορία

Αρχεία δεδομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Για να μην πούμε το νερό - νεράκι

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: ”ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ”

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου