Ο Γιώργος Τζανακόπουλος, υποψήφιος με τον Κώστα Μπιζά

Την υποψηφιότητα του Γιώργου Τζανακόπουλου, στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη “Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα”.

Ο κ. Τζανακόπουλος, στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Αποδέχτηκα την πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Μπιζά να συμμετέχω στις συζητήσεις για την κατάρτιση του προγράμματος του συνδυασμού "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα" μέσα απο πρωτόγνωρες Δημοκρατικές διαδικασίες με αθρόα συμμετοχή πολιτών κατά ομάδες σε συγκεκριμένους τομείς καταγραφής προβλημάτων και τρόπους παρεμβάσεων.

Δηλώνω παρών στην στελέχωση του συνδυασμού ο οποίος στην πράξη είναι αυτοδιοικητικός αφού πρώτο μέλημα όλων είναι η προσφορά στον τόπο, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις».

Βιογραφικό

Ο Γιώργος Τζανακόπουλος γεννήθηκε στις 7 Ιουλίου 1968 στην Αθήνα. Μεγάλωσε στον Πρόδρομο όπου διαμένει μέχρι σήμερα. Είναι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Πάρου.

Είναι παντρεμένος με την Φραντζή Κατερίνα και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά το Χρήστο, την Ελένη και την Κυριακή-Ειρήνη.

Εργάστηκε το 1989 με 1990 ως οδηγός ταξί και από το 1991 έως σήμερα ως οδηγός λεωφορείου. Ενώ είναι ιδιοκτήτης αυτοκινητιστής από το 2004.

Έχει αρκετή εμπειρία στα κοινά μιας και έχει εκλεγεί στα διοικητικά συμβούλια του πολιτιστικού συλλόγου "Σκόπας ο Πάριος" από το 1989 έως το 2000 σε όλες τις θέσεις και ως πρόεδρος τα περισσότερα από αυτά.

Από το 1991 έως το 1994 διετέλεσε κοινοτικός σύμβουλος της κοινότητας Αρχιλόχου και πρόεδρος επιτροπής Πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Ως τοπικός σύμβουλος Αρχιλόχου είχε οριστεί πρόεδρος σχολικής επιτροπής Νηπιαγωγείων Μαρμάρων - Πρόδρομου και αντιπρόεδρος σχολικής επιτροπής Δημοτικού σχολείου Αρχιλόχου Μάρπησσας.

Υπήρξε μέλος του Δ.Σ του Δ. Ο. Ν. Α από το 2003 έως το 2006 καθώς και γενικός γραμματέας του ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκού από το 2005-2007

Τέλος διετέλεσε Αντιπρόεδρος της ΚΤΕΛ ΠΑΡΟΥ Α.Ε το 2004 – 2006 και πρόεδρος του ίδιου φορέα τα έτη 2007-2017.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τη Μεγάλη Παραίτηση στη γενικευμένη δυσφορία

Αρχεία δεδομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Για να μην πούμε το νερό - νεράκι

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: ”ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ”

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου