Ο Γιώργος Αποστολάκης, υποψήφιος με τον Κώστα Μπιζά

Την υποψηφιότητα του Γιώργου Αποστολάκη, στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη “Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα”.

Ο κ. Αποστολάκης, στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Από την πρώτη στιγμή που ήρθα σε αυτό το υπέροχο νησί αλλά και σε αυτό το μοναδικό χωριό έλαβα απίστευτη αγάπη από όλους. Ήρθε η ώρα λοιπόν να ανταποδώσω αυτή την αγάπη, με την προσφορά μου στα κοινά αυτού του τόπου.

Ξέρω ότι θα είναι μια δύσκολη αποστολή, έχω μάθει όμως απο μικρό παιδί να αναλαμβάνω την ΕΥΘΥΝΗ και να περνώ στην δράση με επιμονή μέχρι να πετύχω τον στόχο μου. Και ο στόχος μου είναι οι Λεύκες να γίνουν το ιδανικό χωριό για τον επισκέπτη αλλά και για τον μόνιμο κάτοικο που τόσο έχει αφεθεί στην τύχη του τα τελευταία χρόνια.

Ευχαριστώ πολύ τον Κύριο Μπιζά για την εμπιστοσύνη του και εύχομαι καλή δύναμη σε όλη αυτή την πραγματικά αξιόλογη ομάδα που απαρτίζει το ψηφοδέλτιο του δημοτικού συνδυασμού Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα».

Βιογραφικό

Ο Γιώργος Αποστολάκης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χώρα της Σάμου, όμως τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται με την σύζυγο του Κατερίνα Μπαρμπαρή στις όμορφες Λεύκες της Πάρου.

Είναι απόφοιτος της Σχολής Μηχανικών Πληροφορικής του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Καστοριάς, αλλά και ένθερμος υποστηρικτής της συνεχούς μάθησης και εξέλιξης, κάτι που φαίνεται και από τις πιστοποιήσεις που κατέχει σε τομείς όπως : H επιχειρηματικότητα, η καινοτομία, το ψηφιακό Μάρκετινγκ και το digital design.

Ανήσυχο πνεύμα από μικρή ηλικία ο Γιώργος ασχολήθηκε με τις τέχνες και την σύνθεση μουσικής. Πάντα του άρεσε η καλαισθησία όπως και να βελτιώνει πρακτικά, οπτικά αλλά και λειτουργικά οτιδήποτε βρεθεί στον δρόμο του.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τη Μεγάλη Παραίτηση στη γενικευμένη δυσφορία

Αρχεία δεδομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Για να μην πούμε το νερό - νεράκι

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: ”ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ”

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου