Δεκάδες κλώνοι του Μασέρ Κοβέ δημιουργήθηκαν μετά από δυσλειτουργία του συστήματος εικονικής πραγματικότητας στο Kakki kakitzakis

Πανδαιμόνιο επικρατεί τους τελευταίους μήνες στο Kakki Kakitzakis, όταν κατά τη διάρκεια των διαφημιστικών ανακοινώσεων του Μασέρ Κοβέ δημιουργήθηκαν ανεξέλεγκτα δεκάδες κλώνοι του Σοφάρχη μας, εξαιτίας ξαφνικής δυσλειτουργίας του συστήματος εικονικής πραγματικότητας που παρουσιάζει το διαδικτυακό κανάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σύστημα, που αποτελεί αγαπημένο πρόσφατο επικοινωνιακό εργαλείο του celedrity Σοφάρχη, δυσλειτούργησε λόγω της υπερβολικής χρήσης που έχει κάνει, ειδικά το τελευταίο διάστημα, λόγω των επικείμενων εκλογών.

«Επικράτησε πανικός», δήλωσε στέλεχος του καναλιού Kakki Kakitzakis. «Ξαφνικά άρχισε το στούντιο να γεμίζει ανεξέλεγκτα Σοφάρχηδες Μασέρ Κοβέ. Όχι ολογράμματα, πραγματικούς. Όλοι έβγαιναν έξω από το στούντιο, έτρεχαν πάνω κάτω πανηγυρίζοντας και στηνόντουσαν σε όλα τα κοσμοπολίτικα σημεία της νήσου μας για φωτογραφίες και βίντεο. Ήταν τρομακτικό. Δηλαδή πιο τρομακτικό και από τις ειδήσεις των «μεγάλων» πανελλαδικής εμβέλειας καναλιών μας».

Τεχνικοί που κλήθηκαν να θέσουν υπό έλεγχο τον ανεξέλεγκτο πολλαπλασιασμό των Μασέρ Κοβέ τόνισαν ότι αυτός οφείλεται σε υπερφόρτωση του συστήματος του εγώ του Σοφάρχη, προσθέτοντας ότι ήταν θέμα χρόνου να συμβεί αυτό καθώς ο ίδιος πάσχει από το σύνδρομο του παγωνιού, αφού όσο πλησιάζουν οι εκλογές αγχώνεται όλο και περισσότερο.

Λίγο αργότερα, στο νησί μετέβησαν άνδρες του ΕΙΔΕ (Εθνικό Ίδρυμα Διαστημικών Ερευνών) κρατώντας και κραδαίνοντας παγωτά «σπρώξε γλύψε», με τα οποία κατάφεραν να εκτονώσουν το φόβο των εμβρόντητων από τους κλώνους πολιτών και, προς γενική έκπληξη όλων, άφησαν τους Μασέρ Κοβέ να φωτογραφίζονται ανεξέλεγκτα.

Στη συνέχεια οι άνδρες του ΕΙΔΕ επιβίβασαν σε βανάκια, φεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση, τους αποσβολωμένους από τη γλύκα του παγωτού «σπρώξε γλύψε» πολίτες στους οποίους θα κάνουν λοβοτομή προκειμένου να ξαναψηφίσουν τον Μασέρ Κοβέ.

Σύμφωνα με πολύ έγκυρη παραπληροφόρηση, τους πολίτες που μάζεψαν οι άνδρες του ΕΙΔΕ αναζητά με σωρεία εγγράφων προς το Νηπιαγωγικό Συναπάντημα η Αντιλαϊκή Συστείρωση, η διοίκηση της οποίας αναρωτιέται γιατί ήδη χάνει συνεργάτες με τους οποίους είχε αγαστή συνεργασία τα τελευταία 4 χρόνια.

Άντε γεια κι απάνω τούρλα…

Αριστοφάνειος Επάκτιος

Τις απαραίτητες παρεμβασούλες στο κείμενο του βατραχιού έκανε ο Σατιρούλης

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τη Μεγάλη Παραίτηση στη γενικευμένη δυσφορία

Αρχεία δεδομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Για να μην πούμε το νερό - νεράκι

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: ”ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ”

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου