Το... χρήμα έχει πολλά ποδάρια

Όταν η "Καθημερινή" δημοσιεύει αυτό


και δείχνει εσένα


Εμείς σου θυμίζουμε αυτόν!!!

Ο αγώνας του Στελακάκου βουλιάζει την "καθημερινή" και τους διαπλεκόμενους δημοσιογραφίσκους στον υπόνομο που αναπαράγουν και μας δείχνουν ως μοναδική διέξοδο ζωής. 

ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΣΤΕΛΑΚΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ..

"Τούτη τη φυλάκιση που δέχτηκα πριν λίγο, από την ντροπή του τόπου μας και του λαού μας, που λέγεται Ελληνική δικαιοσύνη την αφιερώνω στη μνήμη του πατέρα μου που έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα. Να ναι περήφανη η ψυχή του....Δεν προδίδω τη γνώση και τα παιδιά μας ούτε με όλο το χρυσάφι της γης....

Πριν από λίγο δέχτηκα απο τους δικαστές του δικαστικού μεγάρου Ηγουμενίτσας 6 μήνες φυλάκισης με 3 χρόνια αναστολή για δυσφήμιση διευθυντή των πολυεθνικών ιχθυοκαλλιεργειών Andromeda group, America capital και Mubadala που ταΐζουν τόνους καρκίνου φορμόλης τους λαούς της γης και τα παιδιά μας.

Στο δικαστήριο αυτό είχα αθωωθεί πριν περίπου 3 χρόνια σε 5 κατηγορίες.

Οι πολυεθνικές πήγαν τη δίκη στον Άρειο Πάγο και ζήτησαν να ξαναγίνει. Ο Άρειος Πάγος δέχτηκε από τις πέντε κατηγορίες να γυρίσει και να δικαστεί ξανά η μια κατηγορία για τη δυσφήμιση διευθυντή. Απίστευτο.

Με το ζόρι ποινικός λοιπόν κύριοι.

Κανένα πρόβλημα και κανένας φόβος όπως το δήλωσα και στους δικαστές σήμερα απέναντι στις στημένες φυλακές σας που δεν με τρομάζουν...

Η δίκη, αν και πλημμέλημα, κράτησε από τις 11 το πρωί μέχρι της 4 και 25 το μεσημέρι. Απίστευτο!

Την Τετάρτη δικάζομαι σε 3 δικαστήρια σε μια μέρα από τη μαφία της ιχθυοκαλλιέργειας, όπου θα βγάλω από το Σάββατο όλα τα στοιχεία να καμαρώσετε τους δολοφόνους του τόπου μας.

Παίρνω τον δρόμο της επιστροφής κάνοντας άλλα 500 χιλ μαζί με άλλα 500 εχτές να αγκαλιάσω αγαπημένα πρόσωπα να φύγει από πάνω μου η αηδία που γεμίζει τα μάτια μου μέσα στα δικαστικά έδρανα.

Δίπλα μου σε κάθε χιλιόμετρο σε κάθε βήμα μου και μέσα στη καρδιά μου νιώθω όλο τον κόσμο που με έχει στηρίξει.

Δεν πρόκειται να πουληθώ ποτέ και αυτό το απέδειξα όταν οι εταιρίες τόλμησαν και επικοινώνησαν με τη δικηγόρο μου να τα βρούμε...

Δεν προδίδω τη γνώση και τα παιδιά μας ούτε με όλο το χρυσάφι της γης..."


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τη Μεγάλη Παραίτηση στη γενικευμένη δυσφορία

Αρχεία δεδομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Για να μην πούμε το νερό - νεράκι

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: ”ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ”

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου