Ο Νικήτας Τριβυζάς, υποψήφιος με τον Κώστα Μπιζά

Την υποψηφιότητα του Νικήτα Τριβυζά, στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη “Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα”.

Ο κ. Τριβυζάς, στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Επιλέγω να είμαι στη διάθεση της δημοτικής παράταξης
΄΄ Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα ΄΄, με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Κώστα Μπιζά γιατί μας ενώνουν κοινά οράματα και θέσεις για το νησί μας, γιατί πιστεύω στις ικανότητες του, στην ακεραιότητα του και στις αρχές της ιδρυτικής διακήρυξης. Στόχος είναι να προχωρήσουμε όλοι μαζί, να διαφυλάξουμε την πολιτιστική κληρονομιά μας, να δείξουμε σεβασμό στον φιλοξενούμενο και στο περιβάλλον και να εξασφαλίσουμε ένα ανθρώπινο και ποιοτικό μέλλον σε αυτή τη γενιά και σε εκείνη που έρχεται».

Βιογραφικό

-Ο Νικήτας Τριβυζάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970 και από το 1992 μένει μόνιμα στην Μάρπησσα Πάρου. Είναι ζαχαροπλάστης και έχει δημιουργήσει και λειτουργεί τη δική του επιχείρηση, το ζαχαροπλαστείο «ΝΙΚΗΤΑΣ».

-Είναι Παντρεμένος με τη Μαρία Παραβατού. Έχει δυο κόρες τη Μαρίνα ( φοιτήτρια στο ΕΜΠ Τοπογράφων Μηχανικών ) και την Ελισάβετ ( φοιτήτρια στο ΕΚΠΑ στο τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων και οργανισμών).

- Άνθρωπος του αθλητισμού από το 1993 μαζί με νέους και νέες της Μάρπησσας δημιούργησαν το τμήμα Μπάσκετ του ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΥ που τόσα πολλά πρόσφερε και προσφέρει στην νεολαία του νησιού μας. Μεγάλο τους όραμα και στόχος ήταν η δημιουργία ενός κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή απαραίτητο για τις ανάγκες του τόπου μας και του αθλήματος. Μετά από πάρα πολλούς αγώνες με υπομονή και επιμονή το όνειρο έγινε πραγματικότητα με την κατασκευή του στο χώρο του δημοτικού σχολείου Αρχιλόχου - Μάρπησσας.

-Διετέλεσε μέλος και Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΥ, όπου και ως εκπρόσωπος του στην Ε.Ο.Κ. πρωτοστάτησε μαζί με άλλους Κυκλαδίτες στην δημιουργία της Ε.Σ.Κ. Κυκλάδων όπου υπήρξε και μέλος του Δ.Σ.

-Έχει συμμετάσχει στο Δ.Σ. του ΔΟΝΑ του Δήμου Πάρου από την συγκρότηση του ενιαίου Δήμου Πάρου το 1998 έως και το 2005.

-Επίσης ασχολήθηκε και με τον ναυταθλητισμό και συμμετείχε στο Δ.Σ. του Ν.Ο. Πάρου την περίοδο 2017-2019.

-Από το 2009 έως το 2011 διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Αρχιλόχου - Μάρπησσας. Μαζί με τα Δ.Σ. όλων των σχολείων στην Πάρο δραστηριοποιήσαν την Ένωση Γονέων των σχολείων της Πάρου και ήταν μέλος του Δ.Σ. και αντιπρόεδρος για τρείς θητείες. Επίσης ως εκπρόσωπος της Ένωσης Γονέων υπήρξε μέλος στις σχολικές επιτροπές του Δήμου Πάρου Πρωτοβάθμιας κ Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

- Την περίοδο 1.1.2007 έως 31.12.2010 ήταν εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Μάρπησσας.

- Όλα αυτά τα χρόνια συμμετέχει ενεργά στα πολιτικά, πολιτιστικά, αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου μας, αρωγός σε προσπάθειες που αναδεικνύουν την παράδοση και την πολιτιστική ταυτότητα της Πάρου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τη Μεγάλη Παραίτηση στη γενικευμένη δυσφορία

Αρχεία δεδομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Για να μην πούμε το νερό - νεράκι

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: ”ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ”

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου