Οι πολιτικές μου θέσεις


Ποιος ενδιαφέρεται να μάθει τις πολιτικές μου θέσεις; 

Συνοπτικά καταγράφω μερικές απ' αυτές.
  1. Πιστεύω στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και βρίσκω κενό στις θεωρίες για τις μικρές επιχειρήσεις που αιματοδοτούν την ελληνική οικονομία.
  2. Πιστεύω στην διοίκηση και το μεγάλο πρόβλημα της ελληνικής πολιτικής είναι η χάλια διοίκηση που έχει επιφέρει δεινά μέχρι σήμερα. Μηχανή σκουριασμένη, αλάδωτη και χαλασμένη.
  3. Πιστεύω στην ικανότητα και ερωτεύομαι τους ικανούς ανθρώπους. Φέρνουν μαζί τους μικρές επαναστάσεις. Η ικανότητα συχνά μπορεί να ξεπεράσει και την κομματικότητα!
  4. Φρονώ ότι το καλό δεν μπορεί να το περιμένουμε μόνο από τους δικούς μας μπορεί να έρθει και από άλλους, όπως το κακό μπορεί να το προξενήσουν και οι δικοί μας.
  5. Δεν είναι όλα δεδομένα και το μέλλον τους προδιαγεγραμμένο. Υπάρχουν πράγματα που δεν τα βλέπουμε και λαμβάνουν μέρος στις ζυμώσεις σαν αόρατοι μύκητες, οπότε συχνά κάτι γίνεται που δεν το προβλέπουμε και δεν το παίρνουμε χαμπάρι. Να είμαστε ανοιχτοί στην έκπληξη.
  6. Πιστεύω στην καλοσύνη και στην ανάγκη να γινόμαστε καλλιεργητές θετικών συναισθημάτων. Να τους κερδίσουμε τους ανθρώπους και όχι να τους χάσουμε. Να ενδιαφερόμαστε, να πράττουμε το καλό.
  7. Τα κόμματα πρέπει να αξιώνουν από τα στελέχη τους συγκεκριμένες πράξεις στοργής και ανθρωπιάς.
  8. Ο εθελοντισμός αποτελεί μεγάλη ελπίδα.
  9. Η αυτοδιοίκηση αποτελεί μεγάλη ελπίδα, αν απεξαρτηθεί από κομματικές και κεντρικές επιλογές και ψάχνει δρόμο δικό της.
  10. Οι πολίτες πρέπει να αξιοποιούν όλους τους τρόπους παρουσίας και συμμετοχής.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τη Μεγάλη Παραίτηση στη γενικευμένη δυσφορία

Αρχεία δεδομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Για να μην πούμε το νερό - νεράκι

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: ”ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ”

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου