«ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΕ»...


... και «χαιρόμαστε να σας ακούμε» ήταν μερικές από τις βαρυσήμαντες δηλώσεις του Κούλη, στις πολλαπλές διακοπευτικές του εξορμήσεις και στο Twitter.

Όταν προσωπικά ανέλαβε – άμα τη εκλογή του – την εποπτεία της ΕΥΠ και των ασυνόδευτων προσφυγόπουλων, λίγοι σκέφτηκαν πως η οξυμμένη πρωθυπουργική ακοή συνοδεύεται από ειδικό λογισμικό στα άδυτα του παρακράτους.

Για τη δεύτερη εποπτεία, ακόμη πιο ελάχιστοι ή και κανένας δεν σκέφτηκε πως είχε μπουκώσει η παράταξη από παιδεραστές.

• Η μετονομασία της ΚΥΠ σε ΕΥΠ, σε τίποτα δεν διαφοροποίησε διαχρονικά το παρακράτος των μυστικών υπηρεσιών, που οργανώθηκε μετεμφυλιακά από τη CIA, η οποία επίσης χρηματοδοτούσε τη βρώμικη « Κόκκινη Προβιά».
• Ο δημοσιογράφος, Γιώργος Μπέρτσος, που αποκάλυψε τους δολοφόνους του Λαμπράκη (1963) τοποθετήθηκε επικεφαλής της ΚΥΠ, σε μια τρίπλα «ενσωμάτωσης» ενός ακέραιου ανθρώπου.
• Η αποχώρησή του (1964) συνοδεύτηκε από ένα πόρισμα-φωτιά, στο οποίο αποκάλυπτε πως 1) η ΚΥΠ ήταν παρακλάδι της CIA, 2) απεργαζόταν φασιστικές εκτροπές, πραξικόπημα-δικτατορία 3 χρόνια μετά και 3) πως διαχειριζόταν έναν πακτωλό μυστικών κονδυλίων.
• Η παρακολούθηση τώρα ενός αρχηγού κόμματος, με μικρό πολιτικό εκτόπισμα, είναι σταγόνα στον ωκεανό, μπροστά στις 15.475 εντολές παρακολουθήσεις που συνυπέγραψε πρόσφατα η αρμόδια εισαγγελέας, η κάθε μια από τις οποίες αφορά σε μεγάλο αριθμό πολιτών.
• Το αίτημα της αντιπολίτευσης, όπως και το κείμενο των 55 πανεπιστημιακών, για «σύσταση εξεταστικής επιτροπής», είναι ανέκδοτο, επιπέδου Τοτού, όταν είναι ιστορικά αποδεδειγμένο πως οι «εξεταστικές επιτροπές» είναι σανό καθυσηχασμού, που κλείνει μαύρα κεφάλαια, αντί να τα ανοίγει.
• Η παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, μετά από αίτημα (!!!) του υπουργού «Δικαιοσύνης», υπακούει στα καταρρακωμένα μοτό, όλα στο φως και το μαχαίρι ως το κόκκαλο

Με δεδομένο το μακρύ χέρι της CIA, στο τι και πώς θα διαρρεύσει, μάλλον το άστρο του Κούλη τρεμοπαίζει στο στερέωμα από το οποίο εμφανίστηκαν, στο πρόσφατο παρελθόν, οι εξωγήινοι του Υμηττού.

Η μετατροπή όλης της χώρας-χώρου σε αμερικάνικη βάση, η ολοκληρωτική εκποίησή της στους δανειστές, η συνοδοιπορία με τον έτερο σαλτιμπάγκο της Ουκρανίας που εκποίησε τη γη της χώρας του στις MONSANTO, DUPONT, η διαχείριση του ενεργειακού σε όφελος του αμερικάνικού LNG, η οικειοθελής εκχώρηση της ελευθερίας και κάθε δικαιώματος μέσω της πανδημικής τρομοκρατίας και ο πακτωλός 7,5 δις σε απ’ ευθείας αναθέσεις, δείχνουν πως η αποστολή μάλλον ολοκληρώθηκε.

Mission Accomplished, που λένε οι Αμερικάνοι.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τη Μεγάλη Παραίτηση στη γενικευμένη δυσφορία

Αρχεία δεδομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Για να μην πούμε το νερό - νεράκι

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: ”ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ”

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου