Έχουμε χρέος να μην αφήσουμε το κεφάλαιο των συνεργασιών της ιστορίας φτωχό ή κενό

Ο Κώστας Ροκονίδας είπε αλήθειες τις οποίες πρέπει όλο το εκλογικό σώμα να αφουγκραστεί. Ιδιαιτέρως δε, όλοι οι πολίτες της κεντροαριστεράς να σταματήσουν να κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους, να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, να πάψουν να έχουν ποταπά και εγωιστικά κίνητρα για την εξουσία και να στηρίξουν με ξεκάθαρο πολιτικό λόγο και συμμετοχή το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης. Όπως αποδεικνύεται και από τις απόψεις του πάνελ των τεσσάρων της φωτογραφίας, ο πειραματισμός του "γαρύφαλλου" πέτυχε με πολύ ελεύθερες και δημοκρατικές διαδικασίες. Έχουμε χρέος να μην αφήσουμε το κεφάλαιο των συνεργασιών της ιστορίας φτωχό ή κενό. Ιδού η Πάρος ιδού και η ιστορική ευκαιρία.
Γιώργος Ανδρεάδης


"Εκείνο τελικά που μας ενώνει έχει να κάνει με την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του παριανού λαού και την επίλυση προβλημάτων για το νησί. Νιώθουμε υπερήφανοι που το σύνολο των εκλεγμένων μας δεν αποτελείται από μία συμπαγή πολιτικά ομάδα. Δεν είναι οι 13 εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης μέλη του ΚΚΕ και αυτή είναι η δύναμή μας και η αντίληψη μας για τις συνεργασίες. 

Βέβαια στην πορεία, υπάρχουν και θα υπάρξουν άνθρωποι που διαχωρίζουν τη θέση τους γιατί πιθανώς τους ενδιαφέρει μόνο η κατάληψη της εξουσίας. 

Θυμίζουμε, καλοπροαίρετα, σε όσους έχουν την ίδια αντίληψη, ότι κάπως έτσι βρέθηκαν κάποιοι στον συνδυασμό του σημερινού δημάρχου, Μάρκου Κωβαίου, γιατί πίστευαν ότι η παρουσία τους θ’ αλλάξει τα πράγματα και θα φέρει τα πάνω-κάτω, αλλά γρήγορα κατάλαβαν ότι η εξουσία από μόνη της δεν λύνει προβλήματα. 

Σε αυτά τα 3,5 χρόνια, δεν υπήρξε, δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει κανένας εκλεγμένος μας ο οποίος θα διαχωρίσει τη θέση του γιατί θα ισχυριστεί ότι άλλα είπαμε και άλλα κάναμε. Αυτή είναι η δικιά μας τιμή και προσφορά. Και είμαστε εδώ για να πούμε ότι είμαστε παρόντες, γιατί η Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου δεν αποτελεί απλώς έναν συνδυασμό ή έναν εκλογικό μηχανισμό που προσπαθεί να μαζέψει τους 40-50 ανθρώπους για να συγκροτήσουμε ψηφοδέλτιο. Θεωρούμε ότι είμαστε το θεμέλιο μιας συμμαχίας των λαϊκών συμφερόντων στα τοπικά ζητήματα κι αυτό το πιστοποιεί η παρουσία μας, από το 2010 μέχρι σήμερα, όπου η Λαϊκή Συσπείρωση συνεχώς μεγαλώνει. 

Δεν μένουμε όμως σε εκλογικά ποσοστά και δεν παλεύουμε καθημερινά γι’ αυτά. Θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε σαν συνδυασμός, με ειλικρίνεια και μαχητικότητα".

Πηγή: Aggeliki Pavlaki

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τη Μεγάλη Παραίτηση στη γενικευμένη δυσφορία

Αρχεία δεδομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Για να μην πούμε το νερό - νεράκι

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: ”ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ”

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου