"Ο φυγάς των υποκλοπών"



....Μετά από το κρυφτό σαράντα ημερών εμφανίστηκε επιτέλους ο "Mr Bean" του Μαξίμου στη Βουλή για να υπερασπιστεί ως ανήξερος το νομοσχέδιο για την νέα ΕΥΠ!!

Τα πρώτα επιχειρήματα του: δεν είδα, δεν γνώριζα, δεν ήξερα, δεν έπρεπε να ξέρω ως πρωθυπουργός για τις πρόσφατες αποκαλύψεις στο θέμα των υποκλοπών που είδαν το φως της δημοσιοτητας!!

*Αυτός που με το καλημέρα στο Μαξίμου πήρε υπό τη εποπτεία του την ΕΥΠ (γιατί φοβόταν και τον ίσκιο του), άλλαξε τον νόμο για να βάλει τον κολλητό του Κοντολεοντα διοικητή και φίμωσε με τροπολογία την ΑΔΑΕ για να μην μπορεί να μάθει κανείς ποτέ τους λόγους που παρακολουθειτο!!!

*Αυτός λοιπόν μετά απ' όλα αυτά ήρθε στο κοινοβούλιο και μέσα από ένα ρεσιτάλ, ηθοποιίας, κακογουστιάς, σπαστικών κινήσεων με γελάκια και χαχανίσματα λέγοντας ένα σορό ανοησίες, μπερδεύοντας τις στάχτες απ' το ΜΑΤΙ με τους ποινικούς κώδικες και ένα κάρο άλλες ασυναρτησίες προσπάθησε να απαντήσει στα πυρά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης!!

Προσπάθησε να σταθεί όρθιος στα σχοινιά μετά το ανελέητο σφυροκόπημα του Αλέξη Τσίπρα αλλά δεν τα κατάφερε!! Με μια πρωτοφανή κίνηση για τα κοινοβουλευτικά δεδομένα, ζαλισμένος έβαλε την ουρά κάτω από τα σκέλια και σαν βρεγμένη γάτα ο θρασύδειλος τράπηκε σε φυγή απ' την πίσω πόρτα!!!

Το "τσιτάχ" του Μαξίμου δραπέτευσε,γιατί είναι δειλός, λιγόψυχος, φτηνός σε επιχειρήματα κοινώς αδειανό πουκάμισο που υποδύεται τον ρόλο του Πρωθυπουργου!!

Ήθελα ναξερα ο Βλασταρης και οι λοιποί λογογράφοι στο Μαξίμου δεν ντράπηκαν με την θλιβερή εικόνα που παρουσίασε χθες ο προϊστάμενος τους στη Βουλή!!

Είναι ντροπή και κρίμα για την χώρα ναχει αυτόν τον γόνο της ανυπόληπτης "Αγίας οικογένειας" πρωθυπουργό!!!

Ας όψονται λοιπόν όλοι αυτοί που το 2019 με την ψήφο τους έφεραν αυτόν τον απίθανο τύπο στον θώκο του πρωθυπουργού!!

Ας προσέξουν τώρα μετά απ' όλα αυτά να μην διαπράξουν το ίδιο λάθος για δεύτερη φορά γιατί μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!!

Το" δις εξαμαρτειν ουκ ανδρός σοφού"!!!



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τη Μεγάλη Παραίτηση στη γενικευμένη δυσφορία

Αρχεία δεδομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Για να μην πούμε το νερό - νεράκι

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: ”ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ”

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου