Το άναμμα θα γίνει… ξάναμμα!!!


Ωχ Παναγιά μου... Χαλκομανία έγινα ο Άγιος...
Που 'ναι το δέντρο ορεεεεεεεε!!!
Ανάψτε κανα' φως να βλέπουμε που πάμε ορεεεεεεεεεεεεεεε!!!


Χαμός ξέσπασε στα social media το Σαββατοκύριακο, με αφορμή το «άναμμα» του χριστουγεννιάτικου δέδρου στην πρωτεύουσα της νήσου μας. Το «άναμμα» των εκατοντάδων λαμπιονιών του ήταν τόσο εκτυφλωτικό που βύθισε στο σκοτάδι τελικά το δέδρο.

Ο αγαπητός Σοφάρχης έριξε αμέσως την ευθύνη στους ηλεκτρολόγοι, που δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στο δύσκολο μαστόρεμα της βλάβης που παρουσίασαν έκτακτα τα λαμπιόνια, που έτσι κι αλλιώς δεν ήταν προγραμματισμένο να ανάψουν στη γιορτή του ερχομού των εορτών στην πρωτεύουσα. Στο κάτω - κάτω ο Μασέρ Κοβέ δε είναι υποχρεωμένος να χορεύει στους ρυθμοί που του βαρά με το ντέφι της η Μαργαρίτα η Μαργαρώ.

Συγκεκριμένα ο Σοφάρχης Μασέρ Κοβέ είπε: «Αγαπητοί συμπολίτε, μην ανησυχείτε. Θα σας ανάψω καινούργιο δέδρο στην πλατεία της αγωνίστριας. Λεφτά υπάρχουν και θα εκπλαγείτε από την ποιότητα και την ομορφάδα του δέδρου που θα σας ανάψω το διήμερο των δικών μου χριστουγεννιάτικων γιορτών που θα κάνω στις 16 και 17 του μηνού. Όπως σας εντυπωσίασα με το σκάσιμο των βαρελότο του δεκαπενταύγουστου, έτσι θα σας κάψω τις καρδιές με το δέδρο που θα σας αγοράσω».

Μάλιστα από, πολύ, μα πάρα πολύ, έγκυρες πληροφορίες που συνέλεξαν τα γατόνια της «Αγκ-αιδώς» διαφαίνεται ότι, στην προσπάθειά του ο Μασέρ Κοβέ να αποδείξει στους νησιώται την ανεξαρτησία του, παρέκαμψε τον αρχηγό του Μητσοκούκλη και απευθυνόμενος απευθείας στον Άγιο των ημερών, του παρήγγειλε να βάλει πάνω από το καινούργιο δέδρο ένα μικρό άσπρο συννεφάκι, για να το χιονίζει ατομικά. Ύστερα απ’ αυτή την ενέργειά του, η οποία από τους πολιτικούς αναλυτές θεωρείται κίνηση ματ, θεωρεί ότι τόσο ο άλλος ανεξάρτητος όσο και ο εξαρτημένος θα υποστούν τεραστία εκλογική ήττα. Πωπώ συμφορά μας, πωπώ συμφορά μας!

Άντε βρε, αγαπημένοι συντοπίτες, ανεξάρτητοι και εξαρτημένοι, να έχουμε καλές γιορτές με αγάπη, ευτυχία και πολύ πολύ υγεία.

Το κείμενο του βατραχιού προσάρμοσε στις ανάγκες μας ο σατιρούλης.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τη Μεγάλη Παραίτηση στη γενικευμένη δυσφορία

Αρχεία δεδομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Για να μην πούμε το νερό - νεράκι

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: ”ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ”

Σύσταση Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου